Wie wordt mijn rechterhand?

Als heel jong meisje wist ik twee dingen: ik wil rijk en gelukkig zijn. Tijdens mijn korte tv-carrière als actrice kwam ik erachter dat je met acteren in Nederland niet rijk wordt. Ondanks dat acteren mijn kinderdroom was en ik veel liefde voor het vak had, was ik toch vastberaden. Nadat we als gezin het grootste gedeelte in de bijstand hadden gezeten, wist ik dat ik mijn dochter een ander leven wilde geven. Ik werd moeder op mijn 18e en was vastbesloten om het anders te doen dan mijn moeder, die van mening was dat geld niet belangrijk is.

Vrijheid

Voor mij staat geld gelijk aan vrijheid en vrijheid staat gelijk aan geluk. De ondernemingen die ik de jaren daarna startte werden niet zo succesvol. Achteraf ontdekte ik dat de oorzaak daarvan was dat het doel geld verdienen was, en niet doen wat ik leuk vind. Het waren bedrijven die ik begon om rijk te worden en niet omdat ik er gelukkig van werd. Rijk word je vanzelf als je doet wat je leuk vindt en er 100% voor gaat. Dat heb ik de afgelopen jaren wel geleerd.

Op dit moment zijn we aan het groeien van een startup naar een scale-up met Killerbody, het bedrijf dat ik ongeveer 3 jaar geleden naar aanleiding van mijn bestseller Killerbody Dieet heb opgezet. Ik lever momenteel aan 2.000 supermarkten in Nederland en België, waaronder Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet en Spar. Killerbody is een voedingsbedrijf dat proteïnerijke producten ontwikkelt die geschikt zijn voor iedereen. Zo vul je gemakkelijk je eiwitten aan zonder in te leveren op smaak. Het zijn lekkere, eiwitrijke producten die je helpen op gewicht te blijven en/of af te vallen. De komende jaren staan in het teken van uitbreiding van het assortiment en vergroting van de afzetmarkt. De online strategie richt zich als eerste, naast de Nederlandse markt, op de Duitse markt.

Afscheid van ons team

De afgelopen weken heb ik langzaam afscheid genomen van ons team. Niet alleen bij Killerbody, maar ook bij MKBM. We liepen tegen ons plafond aan en draaiden in cirkels. De groei die ik met dit bedrijf voor ogen had, stagneerde. Ik realiseerde me dat ik altijd de drijvende motor ben en dat ik mensen om me heen had verzameld die deden wat ik wilde, maar waardoor ik niet verder kwam dan wat ik al wist. Ik ben er nu klaar voor om mensen te verzamelen die het beter weten dan ik, die mij kunnen helpen naar de volgende fase: De fase van startup naar scale-up.

Personeel

Op dit moment werk ik alleen samen met Jim, die ongeveer 6 jaar geleden bij mij begon als stagiair en inmiddels Operationeel Manager is bij Killerbody. Jim is even weggeweest om na twee jaar weer terug te komen. Hij heeft geproefd van het werken bij een grote organisatie, maar kwam uiteindelijk terug omdat je bij ons vrijheid hebt. Bij ons kun je jouw creativiteit tot uiting brengen. Bij ons is er geen overleg met tientallen mensen voordat een idee van de grond komt en is elke week anders. Dit heeft zowel voordelen als nadelen. Als je van structuur en regelmaat houdt, dan word je niet gelukkig bij Killerbody. Maar als je van een uitdaging houdt en structuur kunt brengen in alle verschillende taken die je hebt, ben je als een vis in het water.

Werkgever

Ik ben de werkgever die naar je luistert, je motiveert, inspireert en graag van je leert. Ik ben klaar om te luisteren naar de talloze opties om Killerbody naar de volgende fase te helpen. Ik geniet van mensen met zelfreflectie, doorzettingsvermogen, een out-of-the-box mentaliteit en die tijd investeren in zichzelf en hun persoonlijke ontwikkeling. Iemand die weet wat zijn triggers zijn, zijn zwaktes kent, en weet waar zijn talenten liggen.

Ben jij onze teamplayer?

Als ad hoc Operationeel Assistent Manager ben jij de rechterhand van onze huidige manager Jim.

Wij zijn op zoek naar een persoon die niet alleen een echte teamplayer is, maar ook assertief en het liefst extravert. Als Operationeel Assistent Manager ben jij de persoon die veelal met klanten aan tafel zit en in staat is om deals te sluiten. Het is daarom van groot belang dat jij zelfverzekerd bent en een hands-on mentaliteit hebt.

Als assertief persoon ben jij in staat om op efficiënte en doortastende wijze knopen door te hakken en problemen op te lossen. Jij neemt initiatief en staat stevig in je schoenen, waardoor je snel kunt schakelen en beslissingen durft te nemen. Daarbij kun je omgaan met werkdruk en stress en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor je op een prettige en enthousiaste wijze contact kunt leggen met klanten en partners. Je bent sociaal vaardig, hebt een goede dosis overtuigingskracht, en bent een geboren netwerker. Je voelt je op je gemak in verschillende sociale situaties en weet hier altijd het beste uit te halen.

Ben jij een assertieve en extraverte ad hoc Operationeel Assistent Manager die geen uitdaging uit de weg gaat en in staat is om deals te sluiten en ze daarnaast ook uit te voeren? Als ad hoc Operationeel Assistent Manager zul je soms moeten inspringen op de taken van Jim. Het is daarom belangrijk dat je ervaring hebt met Shopify en WordPress, of bereid bent om deze vaardigheden aan te leren. Dit stelt je in staat om bijvoorbeeld nieuwe producten toe te voegen of bestaande producten aan te passen.

Daarnaast is het belangrijk dat je basis kennis hebt van Exact Online, omdat we onze financiën op een gestructureerde manier bijhouden en beheren. Ook is het belangrijk dat je in staat bent om sales presentaties te maken, zodat we onze producten en strategieën op een duidelijke en overtuigende manier kunnen presenteren aan klanten en partners. Daarnaast moet je in staat zijn om logistieke zaken af te handelen, bijvoorbeeld door het onderhouden van contact met onze logistieke partners voor B2B en B2C. Kortom, als ad hoc Operationeel Assistent Manager moet je over een breed scala aan vaardigheden beschikken om ons te ondersteunen in onze groei. Naast deze skills, vind ik het belangrijk dat je open staat voor een breed scala aan persoonlijke ontwikkeling.

Ook gewenst

Naast de bovengenoemde functie zijn we op zoek naar de volgende functies: Marketplace Beheerder (waaronder Amazon) een Food Content Creator en een UGC Creator.

Voel je je geroepen? E-mail dan je motivatiebrief en cv naar klantenservice@mykillerbodymotivation.com.