fbpx

4 to do’s voor mooie ronde billen

//4 to do’s voor mooie ronde billen
4 to do’s voor mooie ronde billen

Project Description

We zijn niet allemaal gezegend met mooie ronde billen. Want laten we voorop stellen dat de grootte en de vorm van je achterwerk genetisch zijn bepaald. Maar er is hoop voor mensen met platte billen! Ik, in tegenstelling tot Faya, beschik over genen voor een kleine bilpartij. Reusachtige billen zal ik nooit krijgen. Wat ik wel in de hand heb: de vorm en tot een bepaalde hoogte het formaat. Zo kan je, weet ik uit ervaring, met een ronde, bollere bilpartij door het leven gaan. Daar hebben we wel wat voorover toch? Dit is wat je moet doen!

#1 TO DO
Train twee à drie keer per week je billen en benen. Vaak wordt drie keer geadviseerd maar als je regelmatig in tijdnood zit, don’t worry! Dan lukt het ook met twee keer per week. Pak bijvoorbeeld op maandag en donderdag gedurende een halfjaar je billen en benen. Houd voor minimaal een maand exact dezelfde oefeningen aan. Dit laatste is belangrijker dan je denkt. Vind een vast patroon in het trainen/oefeningen en je gaat verstelt staan.

#2 TO DO
Ik hoor je denken, twee à drie keer per week trainen, that’s it? Kat in ‘t bakkie! Maar vergis je niet! Als je training er eenmaal opzit, begint het echte werk. Net als bij de oefeningen, moet je ook hier vastigheid in vinden en er niet meer van afwijken. Om te groeien heb je eiwitten nodig, daar kun je niet omheen. Zodra je training erop zit, drink je een Whey Complete. Als je in de ochtend traint, mag je hier een banaan bij doen. En waar je ook naartoe gaat, school of werk, denk aan je eten. Bereid je eten thuis al voor. Maak bijvoorbeeld een bakje met rijst, kip en avocado. Ook een bakje met tonijn- of zalmsalade is prima. Probeer om de 2 à 3 uur wat (gezonds) te eten. Voor het slapengaan drink je een Casein Pure shake. De kunst is om continu voldoende eiwitten en gezonde vetten binnen te krijgen. Je hele sociale leven mag je nu verwaarlozen, je maaltijden niet.

#3 TO DO
Train zwaar! Dus niet vaak of veel herhalingen, nee zwaar. Zoek bij elke oefening weerstand op. Dit kun je doen door gebruik te maken van weerstandsbandjes. Je kunt deze bandjes bij losse oefeningen gebruiken maar ook aan apparaten vastmaken waardoor de oefening nog zwaarder wordt. Vier setjes van 8 tot max. 15 herhalingen en zo zwaar mogelijk. Dus als het goed is kan je met heel veel moeite 12 herhalingen doen. Zorg dat die benen na afloop trillen bij het traplopen!

#4 TO DO
Focus je op de continuïteit. Niet zeuren, gewoon doen oftewel ‘go hard or go home’. Je kunt met dit doel niet zeggen; vanavond borrelen? Prima, ik doe m’n training wel een andere keer. Vandaag een drukke dag? Prima, ik leef op 2 sneetjes brood. Nee, dat gaat niet werken. Het is jij en je doel. Een minder drukke dag is meestal geen optie, je erop voorbereiden wel. Het leuke is dat je na een maand al verschil kunt zien. Resultaat=motivatie. Koop een nieuwe legging en een mooi lingeriesetje die je billen accentueren en ga door naar de volgende maand! Het lingeriesetje wat Faya op deze foto draagt is Sapph by Faya POISON set in red.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: