Fajah Lourens

Volg Fajah Lourens

In 2002 had Fajah haar doorbraak met een rol in de bekende Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden als Yasmin Fuentes. Daarna ging het heel snel. In korte tijd had ze zich met succes gepositioneerd als Nederlandse actrice. Naast haar carrière als actrice ontwikkelde Fajah een voorliefde voor fitness en gezond eten en in 2013 begon ze een Instagram-account genaamd @mykillerbodymotivation. Wat volgde was het gelijknamige online sportplatform www.mykillerbodymotivation.com met trainingsvideo’s en binnen no-time groeide Fajah uit tot het Nederlandse boegbeeld op het gebied van sport en voeding.

In 2016 lanceerde Fajah haar eerste boek: Killerbody Dieet. Het boek was al een bestseller voordat het in de winkels lag, dankzij 15.000 verkochte exemplaren in voorverkoop. Het boek kwam op nummer 1 binnen in de Bestseller Top 60 lijst. Killerbody Dieet stond 78 onafgebroken weken in de lijst van bestverkochte boeken, waarvan 26 weken in de top 5.

Het vervolg kwam uit in januari 2017: Killerbody 2. Killerbody 2 begon ook op nummer 1 met Killerbody Dieet in diezelfde week direct daaronder op nummer 2. Nooit eerder slaagde een schrijver in Nederland erin om twee boeken op nummer 1 en 2 in bestsellerlijst te hebben staan. Killerbody 3: Back in Shape is geschreven voor vrouwen die na de zwangerschap weer in vorm willen komen. Fajah lanceerde daarnaast onder haar eigen uitgeverij De Cellulite Guide, De Motivatie Guide, Sex Safe en de Killer Planner. Begin 2021 lanceerde zij een herziende editie van Killerbody Dieet genaamd Killerbody Lifestyle met een focus op voeding, sport én mindset voor een gezonde en gelukkige mind en body balans.