Project Description

In deze blog vertel ik je alle ins en outs over de MKBM Slimming Powder. Een poeder die jou helpt met afslanken en je energie geeft. Deze formule met onder andere cafeïne, groene thee en guarana is speciaal ontwikkeld om jou te ondersteunen tijdens een dieet of bij het droogtrainen.

Waarom zou ik Slimming Powder gebruiken?
De natuurlijke ingrediënten in de MKBM Slimming Powder stimuleren niet alleen vetverbranding, maar zorgen er ook voor dat jij gedurende dag meer energie hebt. Dat is niet alleen handig als je actief sport, maar het helpt ook het futloze gevoel tijdens een dieet tegen te gaan.

MKBM Slimming Powder hoef je maar één keer per dag te nemen. Meng het poeder met water en je krijgt limonade zonder toegevoegde suikers. Slimming Powder bevat bèta-alanine. Dit aminozuur heeft een gunstig effect op spierprestatie en geeft je gedurende de dag extra energie.

De belangrijkste voordelen van Slimming Powder zijn:

  • Direct resultaat
  • Stimuleert vetverbranding
  • Vermindert je hongergevoel
  • Meer energie
  • Libido verhogend
  • Boost je immuunsysteem
  • Meer kracht
  • Spieropbouw

De samenstelling van dit ‘Slimming Powder‘ werkt synergetisch: dat betekent dat de ingrediënten complementeren en elkaar versterken daar waar nodig. We hebben er daarnaast smaak op natuurlijke basis aan toegevoegd. Gebruik de MKBM Slimming Powder,  te bestellen in de MKBM shop, in combinatie met een evenwichtig dieet en voldoende lichaamsbeweging voor het beste resultaat.

Slimming powder bestaat uit de volgende ingrediënten:

Cafeïne
Cafeïne stimuleert je centrale zenuwstelsel en beïnvloedt de stofwisseling in je spieren. Daarnaast heeft cafeïne ook invloed op onze gezondheid. Cafeïne bevat namelijk antioxidanten die goed zijn voor je weerstand.

Guarana
Guarana is rijk aan antioxidanten die helpen het lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het heeft ontstekingsremmende en antimicrobiële eigenschappen waardoor het ondersteunt bij ontstekingsziekten. Daarnaast wordt Guarana al jaren gebruikt als een natuurlijk energiesupplement. Het verbetert letterlijk je geestelijke en lichamelijke prestaties. Het geeft je daarmee net even wat meer energie waardoor presteren langer en energieker kan. En laat dat nou net een positief effect geven tijdens de prestatie tussen de lakens…

Groene thee
Groene thee zit bomvol polyfenolen, de verzamelnaam hiervoor is catechinen. Catechinen hebben verschillende positieve uitwerkingen in ons lichaam. Zo is door onderzoek aangetoond dat de catechisten in groene thee een antibiotische werking hebben wat betekent dat zij de vermenigvuldiging van bacteriën afremmen. Polyfenolen zijn een grote groep natuurlijke stoffen die je vindt in planten en het zijn krachtige antioxidanten. Dit betekent dat ze een bijdrage leveren in het wegvangen van vrije radicalen in de (lichaams)cellen. Groene thee extract zit bomvol met antioxidanten die je lichaam en gezondheid ondersteunen. Deze antioxidanten beschermen de cellen in je lichaam tegen oxidatieve stress. Uit onderzoek is gebleken dat groene thee extract onder andere de gezondheid van je hart bevordert, goed is voor je hersenen, de gezondheid van je huid verbetert en kan helpen je bloedsuikerspiegel te verlagen.

Creatine
We kennen creatine als het gaat om een energiebooster voor de spieren. Maar daarnaast is het belangrijk om te weten dat creatine zorgt voor meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen. Creatine stimuleert ook de hersenfunctie en verbetert de prestaties.

Vitamine B3
Vitamine B3 is een wateroplosbare vitamine die deel uitmaakt van het vitamine B complex. Dit is een verzamelnaam voor acht wateroplosbare vitamines die allemaal een belangrijke rol spelen in de energiestofwisseling. Vitamine B3 komt voor in 2 vormen: nicotinezuur en nicotinamide. Niacine draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en zorgt voor vermindering van vermoeidheid.

MKBM Slimming Powder is verkrijgbaar in Framboos en Ananas (Xtra Strong)! Shop de Slimming Powders hier.