fbpx

Hoe krijg ik grote, mooie en ronde billen?

/, MKBM Lifestyle/Hoe krijg ik grote, mooie en ronde billen?
Hoe krijg ik grote, mooie en ronde billen?

Project Description

Hoe krijg ik grote, mooie en ronde billen?

Grote, mooie en ronde billen. Ze zijn niet meer weg te denken in deze tijd. De afgelopen jaren stroomde mijn mailbox vol met vragen hoe je ze het beste kunt trainen, of het mogelijk is om platte billen om te toveren in volle ronde billen en hoe ik denk over onnatuurlijke billen.

Grotere billen door middel van trainen

De grootte van je bil wordt voor een groot deel bepaald door je genen. Dit betekent niet dat als je van huis uit kleine en/of platte billen hebt, je jezelf daarbij neer hoeft te leggen. Je bil is namelijk een spier in combinatie met vet. Als je aanleg hebt voor een grote bil, houdt dit in dat je meer vet op je bil hebt zitten dan iemand met een kleinere bil. Iedereen heeft er spieren zitten en niet zomaar spieren, je bil is de allergrootste spiergroep die je hebt. Spieren kunnen groeien, dit houdt dus in dat je bil groter kan worden. Dat is mooi nieuws toch? Spieren groeien door krachttraining, voldoende eiwitten en een goede nachtrust. Als een van deze drie punten niet op orde is, zal je gewenste resultaat uitblijven. Train je als een malle, maar eet of slaap je niet goed of voldoende, dan werkt het niet. Helaas heb je dus niet 1, 2, 3 het gewenste resultaat en moet je beschikken over doorzettingsvermogen en een portie geduld. Je zult je ook moeten realiseren dat het resultaat weer verdwijnt zodra je verzwakt met een van de boven genoemde punten. Je zult dus je hele leven moeten blijven trainen om het resultaat te behouden. Stel je kiest ervoor om via het sporten je billen te vergroten en te verstevigen, dan is dat wel de meest gezonde keuze. Sporten is namelijk goed voor je gezondheid, het vermindert stress en zorgt ervoor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarnaast zorgt sporten voor de aanmaak van endorfine. Endorfine geeft je een gelukkig gevoel. De beste oefeningen om je bilspier te laten groeien zijn: hip thrust, donkey kick (smith machine), walking lunge (met dumbells) en Bulgarian split squat.

Kostenindicatie: €15,00 tot €60,00 per maand.

Grotere billen door het inspuiten van vet

Tegenwoordig kun je je billen ook laten opvullen met je eigen vet. Dit vet moeten ze eerst wegzuigen door middel van liposuctie. Deze methode wordt ook wel de Brazilian Butt Lift genoemd. In Nederland zijn er richtlijnen betreft de hoeveelheid vet dat mag worden weggezogen en elders teruggeplaatst mag worden. Dit gaat tot maximaal 1500 cc. Na de liposuctie wordt het vetweefsel gezuiverd en geprepareerd voor de vettransplantatie. Doorgaans is 50% van het gewonnen vetweefsel geschikt voor vettransplantatie, het nadeel van vet inspuiten is dat niet alles blijft zitten. Je betaalt dus voor iets wat voor 50% tot soms wel 80% weer afgebroken wordt door je lichaam. In het buitenland hanteren ze andere richtlijnen en nemen ze dus meer vet af en plaatsen ze meer vet terug. Hier zitten extra risico’s aan verbonden die er vaak niet bij worden vermeld. Let goed op, het is niet fijn als er iets misgaat en je behandelend arts zich niet in Nederland bevindt.

 

Kostenindicatie: €2500,00 tot €4000,00.

Grotere billen door ‘fillers’

Je hebt verschillende ‘fillers’ op de markt die je kunt laten inspuiten in je billen. Dit is goedkoper als het inspuiten met vet, omdat je niet voor de liposuctie hoeft te betalen. Ook ‘fillers’ worden afgebroken door het lichaam en hierdoor zul je de behandeling elk jaar moeten herhalen. Ikzelf zou dit jullie niet aanraden. Op de lange termijn weten we helemaal nog niet wat de gezondheidsrisico’s zijn van het inspuiten van grote hoeveelheden ‘fillers’. Lees je goed in als je dit wel gaat doen. Op internet staan heel veel video’s van mensen waar dit mis is gegaan. Ik zag zelfs iets voorbij komen van iemand waar ze cement hadden ingespoten.

Kostenindicatie: €3000,00 tot €5000,00.

Grotere billen door implantaten

De eerste methode die er op de markt was om je billen te vergroten waren de siliconen implantaten. Deze methode wordt nog steeds veelvoudig toegepast. Je kiest het gewenste formaat en dan brengen ze via twee sneetjes in je bilnaad van ongeveer vier centimeter de implantaten in. Je ziet hierdoor geen littekens. Inmiddels weten we dat elke implantaat, of het nu borst- of bilimplantaten zijn, elke tien jaar vervangen dienen te worden. Ik zelf heb borstimplantaten waar ik de nodige ellende mee heb meegemaakt. De laatste keer waren ze beide lek en kreeg ik te horen dat wanneer je de implantaten niet elke tien jaar vervangt, ze gaan zweten. Uit onderzoek is gebleken dat het zweten van implantaten kankerverwekkend is. Als ik dit 18 jaar geleden wist, had ik deze niet genomen. De rest van mijn leven moet ik elke tien jaar onder het mes om mijn borst implantaten te vervangen. Als je kijkt naar de vorm van bil- en borstimplantaten, ogen deze vaak onnatuurlijk. Wanneer je zelf een heel laag vetpercentage hebt rondom je billen zul je de implantaten zien zitten ondanks dat deze onder je bilspier wordt geplaatst.

Kostenindicatie: €6000,00.

Grotere billen door Colombian Butt lifting

Colombian Butt Lifting is de allernieuwste trend op het gebied van billen lifting. Deze behandeling is zonder chirurgische ingreep en hierdoor zonder risico. Ik zag een poosje geleden een video op instagram voorbij komen en ik was verbaasd over deze techniek. Ik ben op onderzoek gegaan en deze behandeling wordt aangeboden bij het Feel Good Center in Noordwijk. Na een gesprek met de behandelaarwas ik best onder de indruk. Het is een veilige behandeling die zelfs de cellulite op de billen kan verminderen doordat je verklevingen loskomen en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Als ik niet al van die dikke billen had, dan was ik het zeker gaan uitproberen en misschien doe ik alsnog een losse behandeling om de putjes in mijn billen aan te pakken. Het is een vacuüm therapie die je doorbloeding stimuleert waardoor afvalstoffen ook beter worden afgevoerd en cellulite reduceert. Door de vacuüm therapie worden je collageenvezels versterkt en die stimuleren weer de aanmaak van elastine met als resultaat een strakkere huid. Daarnaast worden de billen gelift en krijgen ze meer volume. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat heb je 6 tot 12 behandelingen nodig van 75 minuten. Na afloop van de kuur blijft het resultaat minimaal 6 maanden. Na deze periode loopt het iets terug en kan je het blijven onderhouden door losse behandelingen.

Ik heb een kortingscode voor jullie gefixt.

INSTRUCTIE VIDEO

Kostenindicatie: €695,00 voor 10 behandelingen van 75 minuten. Kortingscode: Faya10 (2 maanden geldig waarmee je 10% korting krijgt op de kuur)

 Voor meer info check www.feelgood.center