fbpx

Pannenkoeken: je krijgt er geen genoeg van

/, Recepten/Pannenkoeken: je krijgt er geen genoeg van
Pannenkoeken: je krijgt er geen genoeg van

Project Description

Misschien herken je het wel. Als ukkiepukkie was het eten van pannenkoeken een feestmaal en nu je ‘groot en volwassen’ bent, ben je er nog net zo gek op!

Hoewel ik altijd dacht dat pannenkoeken meer een kinderding was, raak ik er maar niet op uitgekeken. Ja, ik ben een die hard pannenkoeken fan. En ik kan het rustig een guilty pleasure noemen want mij maak je wellicht nog blijer met het pannenkoekenhuis dan met welk restaurant dan ook. Pancakes maken is gemakkelijk, spotgoedkoop dus wat weerhoud je dan nog? Ehm, dat ik niet meer door een deur pas als ik dit elke dag naar binnen werk? Gelukkig voor mij, leven we in een tijd waarbij er gezonde alternatieven bestaan. Woehoe!

Meet the proteïne pancake
Proteïne pancake? Ja, dit is poeder met eiwitten waar je overheerlijke pannenkoeken mee maakt. Wat een vondst! Ze bevatten 15,8 gram eiwitten en je proeft een vleugje vanille. De reden dat ik de eiwitten benadruk is omdat je in combinatie met sporten hunkert naar eiwitten. Je maakt de proteïne pannenkoeken met water en zijn binnen no-time klaar. Eindelijk pannenkoeken eten zonder je schuldig te voelen, godzijdank. Dat deze pannenkoeken verantwoord zijn is top, maar het is ook leuk om als ontbijt/maaltijd te serveren! Het oog wil natuurlijk ook wat. Doe er bijvoorbeeld wat fruit bij zoals blauwe bessen en bramen. Je kunt ook heel simpel met havermout pannenkoeken maken, deze bevatten minder eiwitten waardoor mijn voorkeur uitgaat naar proteïne pancakes.

Ben jij net zo dol op dit gerecht als mij maar wil je nog wel die killerbody? Hier kun je de proteine pancakes bestellen. Als je wat inspiratie nodig hebt in lekkere en gezonde maaltijden: bestel hier het receptenboek.

Blijf vooral eten maar wél zo gezond mogelijk!
-X- Anne

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: