fbpx

Persoonlijke plannen, wat is dat eigenlijk?

//Persoonlijke plannen, wat is dat eigenlijk?
Persoonlijke plannen, wat is dat eigenlijk?

Project Description

Persoonlijke plannen, wat is dat eigenlijk?

Naast het killerbodydieetboek en het basic lidmaatschap maken wij bij MKBM ook persoonlijke programma’s. Dit houdt in dat er een maat programma wordt opgesteld op basis van jouw persoonlijke situatie en doelstellingen. Wij bieden 3 verschillende pakketten aan
– Training
– Voeding
– All-in
Op deze manier is er altijd een pakket dat aansluit bij jouw voorkeur. Wij willen graag weten wat je doelstelling is zodat wij een reële tijdsperiode kunnen inschatten die daarvoor nodig is. De doelstellingen kunnen uiteenlopen van afvallen, spiermassa opbouwen tot voorbereidingen van speciale gelegenheden. Minimaal drie maanden ga je onder begeleiding van een coach werken aan jouw nieuwe levensstijl. Aangezien deze periode van 3 maanden relatief gezien kort is om gedragsverandering in gang te zetten, adviseren wij een gedeelte van onze leden om daarna te kiezen voor verlenging zodat zij 6 maanden begeleiding krijgen tijdens dit traject.

BEWUSTWORDING

Tijdens deze periode wordt er rekening gehouden met 4 belangrijke elementen die wij dankzij ons systeem zorgvuldig kunnen aanpakken; planning, bewustwording, inspiratie en voortgang. Het is belangrijk om bewustwording te creëren zodat er inzicht ontstaat wat verschillende voedingsmiddelen bevatten. Op deze manier wordt je bewust van wat je eet en wat voor effect dat op je lichaam heeft. Zodra deze bewustwording is ontstaan willen wij jullie inspireren om echte stappen te maken richting een gezondere levensstijl, zo is de cirkel bijna rond: Inspiratie -> motivatie-> betere resultaten. De resultaten kunnen wij bijhouden door de voortgangsregistratie wat ook een groot pluspunt is.
De software van Virtuagym maakt het voor ons mogelijk om dit allemaal uit te kunnen voeren, dit bedrijf zorgt ervoor dat wij zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Het is een software speciaal gericht op fitness professionals om optimaal te kunnen coachen. Wij hebben meerdere bedrijven bezocht om onze persoonlijke programma’s in weer te geven maar Virtuagym stak daar ver bovenuit door alle mogelijkheden die zij binnen het systeem bieden.
Zo kunnen wij voor het maken van voedingsplannen kiezen uit een database van meer dan een miljoen voedingsmiddelen. Ook heeft Virtuagym meer dan 3.000 3D geanimeerde oefeningen zodat je overal gemakkelijk je oefeningen voor die dag in kan zien. Hierdoor is het laagdrempelig om de stap richting de sportschool te maken. Heb je geen beschikking tot een sportschool dan kunnen wij ook thuis trainingen voor je inplannen, dat is het voordeel van een persoonlijk plan!

MKBM COMMUNITY

Sinds kort heeft Virtuagym er ook voor gezorgd dat wij álle leden in een community hebben. Nu is de applicatie dus beschikbaar voor zowel de basic leden als de voeding/training en all-in leden. Dit creëert een band tussen onze leden doordat ze onderling kunnen communiceren over uiteenlopende zaken. Daarnaast kunnen wij onze leuke win acties en challenges aanbieden aan al onze killerbody’s.
De basic leden kunnen van heden dus niet alleen de training video’s op onze site bekijken maar ook via de special groep video’s in de MKBM app.

Wil jij nou ook graag onder begeleiding aan jouw doelstelling werken? Meld je dan nu aan voor de start groep van 14 november zodat wij samen kunnen starten aan de reis naar jouw killerbody!
Summerbody’s are made in winter!:)
Coach Rosan