Project Description

De after lunch dip, wie kent ‘m niet? Het is vergelijkbaar met dat 16.00 uur moment waarbij voorheen fabrikanten je snoep aansmeerden. Gelukkig zijn we de afgelopen jaren wat bewuster gaan leven en beseffen we ons dat voeding meer moet zijn dan alleen smaakvol en gemakkelijk.

Ik maak regelmatig lange werkdagen. Soms heb ik niet eens de tijd om fatsoenlijk aan tafel te eten. Dat was het moment dat ik de Powerboost-smoothie in het leven riep, een smoothie die je een boost aan energie geeft. Heerlijk om met deze smoothie de dag te starten. Maar ook tussen mijn afspraken door, voordat ik de auto instap maak ik snel deze smoothie en ik kan er weer tegenaan.

In de blender:
– Een scheut haver- of amandelmelk
– 1 kwart van een banaan
– Handje blauwe bessen
– Spinazie
– 1 schep Casein Protein banaan of vanille of Vegan Protein
Heb je héél erg trek? Gooi dan wat Brinta of Havervlokken in de blender.
– 1 kopje water

Wat je moet weten:
Banaan = Door de tyrosine in bananen wordt de norepinefrine en dopamine in het lichaam verhoogd. Hierdoor wordt de hersenactiviteit gestimuleerd. De combinatie van vitamine, mineralen en koolhydraten zorgt voor natuurlijke energie.
Spinazie= Popeye werd sterk van spinazie in blik. In deze bekende tekenfilm zit een kern van waarheid. Verse spinazie is rijk aan foliumzuur en ijzer. Hiermee maakt je lichaam energie aan. 
Casein Protein 
= je krijgt een verzadigd gevoel, je krijgt de juiste voedingsstoffen binnen en het is perfect om de tijd tussen trainingen te overbruggen.
Brinta of Havervlokken = is rijk aan koolhydraten en vezels, maar bevat ook veel eiwitten, mineralen en vitamines.

Kortom de Powerboost-smoothie is zeer voedzaam, geeft je de nodige kracht & energy!

Geen zin in een smoothie maar heb je wel behoefte aan een energy boost? Probeer dan nu de Slimming powder!