Alles aantrekken wat je wilt

Als je angst, stress, jaloezie, haat, verdriet, afgunst of soortgelijke emoties ervaart, heb je een lage trillingsfrequentie. Trillingsfrequenties trekken soortgelijke trillingsfrequenties aan. Je kunt dus wel raden dat dit nog meer van dezelfde emoties zijn. Het is dus de kunst om je aandacht te sturen richting positiviteit. Dit gebeurt vooral in je hoofd met je eigen gedachten. Je kiest bewust voor positieve gedachten en zal zien dat dit op een gegeven moment ook onbewust plaatsvindt. Het is belangrijk dat je je bewust wordt van je gedachten, dat je negatieve gedachten afkapt en ze direct omwisselt voor de positieve variant. Ook is het belangrijk dat je niet roddelt en je zorgvuldig nadenkt over de mensen waarmee je omgaat. Liften ze je op of trekken ze je mee naar beneden? Krijg je energie van je vrienden of kosten ze vooral energie? Dit is natuurlijk nog belangrijker als het gaat om je liefdesrelatie. Je kan niet elke dag onderwerpen moeten aangaan die je uit je vortex halen. Als je in angst schiet, zit je in een lage frequentie en dan ben je vatbaarder voor meningen van anderen. Ook zie je dan je potentie niet. Dit maakt je onzeker en zo blijf je situaties op je pad aantrekken die je in de lage frequentie houden.

Vortex

De oplossing is om voor jezelf dingen te ontdekken die je meteen in een hoge frequentie brengen. We kennen allemaal wel dat geluksgevoel, dat moment dat alles klopt en je je heerlijk voelt. Als je dat voelt, zit je in de vortex en dan is het de bedoeling dat je het uitmelkt, zoals één van mijn inspirator Abraham Hicks zegt. Dit houdt in dat je vanuit dat heerlijke gevoel je meteen je gedachten stuurt naar nog meer heerlijke momenten. Je trekt alles uit de kast om in dat heerlijke gevoel te blijven. Dit kan zo gek als je zelf wilt. Bij mij werkt muziek heel goed om mij binnen no time in de vortex te krijgen. Met dat juiste nummer op visualiseer ik vervolgens mijn hele droomleven. Het belangrijkste is dat je niet het geld op je rekening visualiseert, maar het gevoel wat het je geeft als je zo veel geld hebt. Ik doe dat door de vrijheid die geld mij geeft te visualiseren. Of hoe ik geniet van de tuin die er helemaal netjes bij staat. Of ik droom van een prachtig Spaans paard dat ik heb. Als die dingen kosten geld, maar ik focus me niet op het geld. Ik focus mij op het gevoel wat het mij geeft en zo blijf ik in de vortex en komt alles op mijn pad.

We leven nu al ruim twee jaar voor een groot deel in een angst en stress frequentie met de hele planeet. Wat denk je dat dit doet met onze toekomst en de wereld? Het is aan jou persoonlijk om het bij jou te veranderen. Als iedereen dat voor zichzelf doet, verandert hoe wij naar de wereld kijken en hoe deze is direct. Ik snap dat het geen makkelijke opgave is, maar het kan wel. Alles wat je wilt is mogelijk. Mijn moeder zei altijd: “Ik kan het niet betekent ik wil het niet.” Jij bent de baas over jouw leven en als jij denkt dat corona je beperkingen brengt, is dat zo. Als jij kan inzien dat het je ook kansen biedt, is dat ook zo. Jouw waarheid is de waarheid. De keuze is aan jou.

Ik heb een hele mooie Killer Planner gemaakt met oefeningen voor bewustwording die je kunnen helpen om in de vortex te komen en daar in te blijven.

Tips

Abraham Hicks is top om naar te luisteren of kijken als je goed wilt worden in het leven in de vortex. Verder werkt wandelen, muziek luisteren, afspreken met leuke vriendinnen, mediteren, yoga en lief zijn voor jezelf. Je omringen met dieren werkt ook heel goed.

Liefs,

Fajah