Als je het kunt dromen, kun je het doen!

Als je het kunt dromen, kun je het doen!
Dromen over de dingen die je wenst zijn de sleutel naar succes. Ik ben iemand die heel graag vanuit mijn eigen ervaringen schrijft en daarnaast doe ik graag onderzoek. Soms doe ik onderzoek en probeer het daarna zelf uit. Als ik ergens voor 100% in geloof is: ‘als je het kunt dromen, kun je het doen.’

Als 12-jarig meisje droomde ik van een rol in GTST.  Ik droomde van een boerderij in Amsterdam en ik droomde dat ik beroemd wilde worden. Ik kon uren in mijn kamer doorbrengen met de gedachten over het paard dat ik wilde en dit werd ook realiteit. Als je de odds had berekend was de kans op een eigen paard minimaal. We waren een bijstandsgezin maar toch wist ik met mijn manifestatie-kracht een paard voor mezelf te visualiseren.

De kracht van visualiseren wordt door heel veel mensen enorm onderschat.

Je leeft je gedachten: als je gedachten continu gaan over wat je niét wenst in je leven zal dat hetgeen zijn wat je voor jezelf manifesteert. Ik wil niet dik zijn, ik wil geen vriend die me niet helpt, ik wil geen vriend die vreemdgaat etc . Omdat je gedachten hierop  zijn gericht, kan het zijn dat je deze dingen juist aantrekt.
Ikzelf wist veel te manifesteren. Ook wel eens dingen die ik niet wenste. Dit gebeurde vervolgens juist omdat ik daar zo veel aandacht aan schonk. Zo kreeg ik bijvoorbeeld twee kinderen van verschillende vaders. Iets waarvan ik mijn hele jeugd hardop riep dat dat mij nooit zou gebeuren.  Dingen denken en uitspreken zijn beide krachtige tools om te genereren wat je wenst.  Het is dus van groot belang dat je bewust wordt van de gedachten die jij hebt.

We denken ruim 50.000 gedachten per dag. Een groot gedeelte gaat onbewust.  Als je in kaart hebt gebracht wat je negatieve gedachtepatronen zijn zal je inzien dat die gedachten nou juist manifesteren in je leven.  Je kan ze nu stoppen, al is het midden in de zin. Stop gewoon en vervang hem direct door de positieve tegenovergestelde variant. Zo wordt de gedachte geneutraliseerd. Daarnaast kan je een positieve affirmatie maken die je gedurende de dag continu herhaalt. 

Heb je problemen met je gezondheid dan kan de affirmatie er zo uit zien:
Ik ( naam) ben gezond en sterk. Ik ben dankbaar voor mijn gezonde lichaam. Ik eet en leef gezond en ben dankbaar voor alles wat is.

Heb je problemen met overgewicht dan kan hij er zo uit zien:
Ik ( naam) ben super slank, strak en sterk. Ik eet en leef gezond en vind sporten heerlijk. Ik geniet van mijn lichaam en ben dankbaar voor alles wat ik heb.

Dit is een kleine greep van wat je kan doen om een positieve draai te geven aan je leven:

Killer Planner
De planner heeft verschillende opdrachten die je zullen helpen om meer persoonlijk en zakelijk succes te behalen. Naast opdrachten heeft de planner motivatie quotes, week- en maandplanning en ruimte voor evaluatie en inzichten. Je kan de planner iedere moment van het jaar aanschaffen omdat je de data zelf kan invullen. Bestel de Killer Planner hier!

Feel Good Training
Ik heb een training van 12 weken gemaakt waarin ik je help om patronen die je blokkeren te herkennen en te veranderen. Hierdoor zal je je doelen behalen en raak je gemotiveerd om alles uit het leven te halen. Naast één uitgebreide week opdracht  zijn er dagelijkse opdrachten. Bestel de Online Feel Good Training hier!

Ik schreef deze training op basis van eigen ervaring en wetenschap en kreeg ondersteuning van life coach José Nanninga.