Booty facts en fabels

In het kader van grotere billen en benen ben ik benieuwd hoeveel kennis jij in huis hebt als het gaat om booty-building. Er zijn veel fabels rondom het creëren van een mooi achterwerk. Om de mooiste billen (zoals de perzik-emoji) te kweken, is het belangrijk om de volgende facts & fabels te lezen! Wat is nu precies waar en wat is niet waar?

Stelling:
Alleen door heel veel te squatten krijg je mooie, ronde billen

NIET WAAR! Social media staat er vol mee; een foto van mooie billen met de caption: “she squats”. Niets is minder waar, was het maar zo simpel! Squatten is een oefening die ik je zeker aanraad maar niet zozeer omdat het de beste oefening is voor de billen. Nee, er zijn effectievere oefeningen. Daar schrijf ik binnenkort een blog over.

Stelling:
Wel of geen spierpijn in de billen zegt niets over de kwaliteit van je training

WAAR! Spierpijn kan geen indicatie geven of je wel of niet een goede training achter de rug hebt hoewel dat wel vaak wordt gedacht. De Slimming Powder is een supplement en is bevordelijk voor een kwalitatief goede training. Het kan dus prima zo zijn dat jij een onwijs goede training hebt gehad, maar geen spierpijn!

Stelling:
Je kunt plaatselijk vet verbranden en plaatselijk aankomen

NIET WAAR! Was het maar zo’n feest! Helaas kunnen we niet bepalen waar op je lichaam vet eraf moet en waar wat meer vet erbij mag. Je kunt werken aan je vetpercentage, that’s it. Om te werken aan een lager vetpercentage raad ik Casein Protein aan.

Stelling:
Voeding is belangrijk voor strakke billen

WAAR! Je kunt wel fluiten naar die mooie ronde billen als jij ongezond blijft eten en drinken. Bijvoorbeeld snoep, cola en alcohol kan je beter laten staan. Een Casein Protein kun je zien als voeding voor je bilspieren na een training. Wees gedisciplineerd met voeding (en trainen) en je krijgt er mooie billen voor terug.

Stelling:
Hoe vaker jij een billenworkout doet, hoe mooiere bilpartij je krijgt

NIET WAAR! Knoop dit maar in je oren: als jij progressie wilt zien (en dat wil je) is rust voor de spieren een must! Hoe willen je bilspieren anders herstellen? Een herstelperiode duurt ongeveer 24 tot 72 uur. Neem dus rust zodat je spieren kunnen herstellen. In deze rust is het van belang om voldoende eiwitten te nemen. Direct na het trainen en in de avond. Dit bevordert het herstel- en dus het groeiproces. Ik raad aan je billen 1 a 2 keer per week te trainen. Bij mij werkt twee keer per week perfect.

De squat-proof sportlegging accentueert jouw billen én is nu blijvend in prijs verlaagd! Shop hier de Billenbroek!

Succes, liefs!