Hulp van Jan de Sjamaan

Al een tijdlang droom ik een levendige droom over een persoon die niet meer onder ons is. Deze dromen leken op de een of andere manier mijn keuzes en denkpatronen te beïnvloeden.

De aanwezigheid van deze overleden persoon begon steeds frequenter op te doemen in mijn dromen. Dit bracht me in  verwarring, omdat ik niet goed begreep waarom en hoe dit gebeurde. Mijn zoektocht naar antwoorden bracht me bij Tieneke, mijn vaste kaartlezeres. Ze legde de kaarten . De overleden persoon bleek vast te zitten en kon niet ‘naar het licht gaan. Ze zag ook een negatieve blokkade bij mij die pijn veroorzaakte.

Tieneke adviseerde me om naar Jan de  sjamaan te gaan. Met mijn zoon Shai aan mijn zijde, stapte ik in dit onbekende avontuur. De ervaring was zowel intens als wonderbaarlijk en heeft de band tussen mij en  Shai enorm versterkt Jan, de sjamaan, heeft een buitengewone gave om te navigeren tussen de wereld van het tastbare en de energieën om ons heen.

Het bleek dat de  blokkade in mij voortkwam uit innerlijke pijn, verdriet en negatieve invloeden van buitenaf. Een specifieke blokkade ter hoogte van mijn hart weerhield me ervan om mijn innerlijke geluk volledig te laten stromen. Bovendien, voelde Jan onmiddellijk de aanwezigheid van de ziel en vroeg hij me om toestemming om deze ziel naar het licht te begeleiden.

De sessie begon en binnen enkele ogenblikken begon mijn lichaam te schokken. Je kan het een beetje vergelijken met een epileptische aanval, met pulserende bewegingen vanuit mijn linkerhand, door mijn arm, naar mijn hart en vervolgens naar mijn benen. Tijdens dit proces bleef ik mezelf herinneren om te ontspannen, om me over te geven aan wat er gebeurde. Af en toe dwaalden mijn gedachten af naar Shai, die naast me zat, en ik vroeg me af wat hij dacht. Maar steeds weer herinnerde ik mezelf om het proces te vertrouwen en het gewoon te laten gebeuren.

Langzaam kalmeerde mijn lichaam, ik rook  de geur van Palo Santo. Jan begon op zijn trommel te spelen en ik moest toen zo erg  huilen. Jan legde later  uit dat de trommel diende als begeleiding voor de overgang van de ziel en dat het afscheid van hem  samenviel met mijn tranen. Het was alsof de overleden persoon eindelijk vrede had gevonden en mij kon verlaten nu de negatieve energie uit me was gedreven.

Deze sessie  is zonder enige twijfel een van de meest unieke ervaringen van mijn leven.  Shai had op de heenweg gevraagd of ik hier echt in geloofde. Ik denk dat hij zo iets had ik ga gewoon mee met die onzin hahah. Maar dat was na afloop wel anders. Hij vroeg meteen of er ook doden mensen om hem heen hingen!

Na deze krachtige sessie kreeg ik van Jan een talisman, de tand van een tijger, ter bescherming tegen toekomstige negatieve invloeden van buitenaf. Hij heeft me daarnaast ook beschermt voor dit soort energieen. Afgelopen week heb ik ook  nog een heling sessie op afstand gekregen van hem, samen met Tieneke, mijn vertrouwde kaartlezeres. Deze sessie bracht zachtheid terug in mijn hart ik voelde de pijn van mijn liefdes verdriet halveren en het stelde me in staat om met vergevingsgezindheid te kijken naar de huidige.

Uiteindelijk geloof ik  dat onze paden en ontmoetingen in dit leven zorgvuldig zijn gepland. Dat we hier ooit vóór dit leven zelf voor hebben gekozen, hoe pijnlijk de lessen  ook kunnen zijn, geloof ik dat ze bijdragen  aan de groei van onze zielen in het oneindige leven dat volgt.

Misschien zijn de mensen die negatieve energie op je afsturen of de mannen die je zonder respect behandelen wel je grootste soulmates daar boven.  Ik ben in ieder geval blij dat ik verlichting heb mogen ervaren in mn hart en kijk met veel vertrouwen en liefde naar alles wat zich nog in mijn leven zal aandienen.

Fajah