Dubbele getallen

Zie je wel eens dubbele getallen? Je kan ze zien op klokken, nummerborden, ovens, horloges en meer. Sommige mensen zien verschillende dubbele getallen en sommige worden achtervolgd door hetzelfde dubbele getal. Ik geloof dat de wetenschap er vast een verklaring voor heeft, maar ikzelf als spiriwiri geloof dat het signalen zijn van onze beschermers uit een andere dimensie.

Dubbele getallen

Ik zie vooral verschillende dubbele getallen. Ik zie ze heel vaak en de hele dag door. Als ik een dubbel getal zie, zoek ik snel even de betekenis op. Vaak klopt het of hoort het bij hetgeen waar je aan dacht toen je het getal zag. Ik voel me omringt met beschermers en gidsen die mij helpen in dit niet altijd even makkelijke Aardse bestaan. Ik geloof dit omdat ik graag met engelenkaarten bezig ben en om inzichten en ook hulp vraag. Ik krijg dan via dromen of dubbele getallen antwoorden op de eerder gestelde vraag. Soms zeggen de getallen dat ze willen dat je om hulp vraagt. Soms zeggen ze dat je vraag om hulp is gehoord en dat ze er mee bezig zijn. Vaak stimuleren de getallen je en geven ze aan dat je je op de juiste weg bevindt. Soms motiveren ze je om meer in je kracht te staan. Ik heb onder aan de blog wat linkjes geplaatst waar je kan opzoeken wat de betekenis is van de getallen die je ziet.

Toekomst

Ik voel me gedragen door het universum en alle wezens die daarbij horen. Ik ben zo dankbaar om te voelen dat ik het niet helemaal alleen hoef te doen. MKBM groeit voor mij steeds meer uit naar het bedrijf wat mensen in hun kracht zet. We voeren aan de achterkant allemaal dingen uit die voor jullie nog niet zo zichtbaar zijn, maar steeds zichtbaarder zullen worden. Het begon met een Killer Planner vol zelfhulp oefeningen. Toen een online Feel Good Training waarin ik jullie help om bewuster, positiever en succesvoller te worden en nu een nieuwe website met motivatie video’s. Elke week lanceer ik een nieuwe video met een tip of een opdracht, dus blijf kijken.

Grappig, nu ik deze blog schrijf gaat de bel. Ik kijk op mijn telefoon om te zien wie er voor de deur staat en zie dat het 14:44 is. Ik zoek de betekenis even op.

Mykillerbodymotivation (MKBM) startte als een platform voor sport en is uitgegroeid tot een platform voor bewustwording. In de MKBMshop gaan we vandaag live met de pre-sale van onze Sweat collectie en eerste drop van de Swimwear collectie. Ik ben benieuwd of jullie iets opvalt. De bikini’s komen het hele jaar door in drops binnen met leuke nieuwe kleuren en stijlen. Laat je me via DM weten wat je ervan vindt?