Een goede sexdrive, verhoogt uithoudingsvermogen en intensere orgasmes!

Wat schrijf je Fajah? Jazeker, deze blog gaat in zijn geheel over het verhogen van je libido. Want wist je dat er verschillende voedingsstoffen zijn die er op een natuurlijk manier aan bijdragen dat je meer zin hebt in sex?

Wat hebben oesters en bruine rijst met elkaar gemeen?

We kennen allemaal het verhaal wel van de oesters. Oesters en een goede seksdrive is voor iedereen bekend toch? Maar weet je ook waarom? Oesters zijn weekdieren en zijn ontzettend rijk aan zink. Zink is het menselijk lichaam belangrijk voor de productie van het mannelijk hormoon testosteron. Daarop volgend zorgt testosteron weer voor een verhoging van de zin in sex.

Naast het eten van oesters vind je zink ook terug in bijvoorbeeld bruine rijst. En zoals je net hebt gelezen heeft het mineraal zink een zeer gunstig effect als het gaat om het verhogen van je libido!

Koffie, vijgen en dopamine

Niet voor niets wordt koffie ook wel eens een “bakkie troost” genoemd. Koffie stimuleert de aanmaak van dopamine en serotonine in ons lichaam. Je voelt je daarom goed na het drinken van koffie.

Dopamine is een stofje in ons lichaam wat hoort tot het “beloningssysteem” van onze hersenen. Het zorgt ervoor dat we ons tevreden en beloond voelen en is een neurotransmitter. Wanneer je dopamine level hoger wordt in je lichaam voel je je beter en fijner. Een neurotransmitter kun je zien als een boodschapper. Het zorgt ervoor dat er informatie van de ene zenuwcel naar de andere zenuwcel wordt gebracht. Dit stofje wordt niet continu in ons lichaam aangemaakt maar komt vrij bij situaties, bezigheden of handelingen zoals bijvoorbeeld het eten van iets lekkers, tijdens het sporten en bij seks. Om dopamine aan de kunnen maken in ons lichaam zijn aminozuren nodig. Aminozuren zijn weer de bouwstenen voor ons lichaam in het vormen van eiwitten.

Vijgen bevatten veel aminozuren, die weer nodig zijn om dopamine aan te kunnen maken in ons lijf. Het eten van vijgen verhoogt niet alleen je libido maar het verhoogt ook je seksuele uithoudingsvermogen.

De sex langer volhouden door het eten van een Avocado?

Naast dat het eten van avocado ontzettend goed voor je is tijdens het afvallen wegens het hoge vezelgehalte, het verminderen van ontstekingen in je lichaam, het tegengaan van hart en vaatziekten heeft avocado ook invloed je libido. Doordat een avocado een hoog gehalte aan foliumzuur bevat, wat ervoor kan zorgen dat je bloedcirculatie wordt bevordert. Een verhoogde bloedcirculatie kan dan weer de zin in sex verhogen. Daarnaast zijn ze ook rijk aan vitamine B. Vitamine B draagt bij aan een goede en normale energiehuishouding waardoor je inderdaad de seks langer vol kunt houden.

Wat is de superfood Guarana?

Guarana is een klimplant die vooral in het Amazonegebied in Brazilië groeit. En guarana is een van de hoofd bestanddelen van de Slimming Powder!

Het woord ‘guarana’ is afgeleid van het inheemse woord ‘wara’ná’ wat afkomstig is van de Tupi-Guarani stam uit het Amazone gebied. In deze stam vervult guarana een heilige en speciale rol als krachtige en magische plant. De plant bevat een vrucht die ongeveer dezelfde grootte heeft als een boon en wel wat wegheeft van een oog. De zaden worden geroosterd en vermalen tot een fijn poeder wat natgemaakt en gedroogd wordt in de zon of op een vuur.

Guarana wordt al jaren gebruikt als een natuurlijk energiesupplement. Het verbetert letterlijk je geestelijke en lichamelijke prestaties. Het geeft je daarmee net even wat meer energie waardoor presteren langer en energieker kan. En laat dat nou net een positief effect geven tijdens de prestatie tussen de lakens…

Pinda’s, bananen en zeewier

Neem een handje pinda’s om ervoor te zorgen dat je een intenser orgasme kunt krijgen. Dit komt omdat pinda’s het stofje Histidine bevatten. Of kies voor zeewier in een gerecht die lustopwekkend werkt doordat de algen veel ijzer, calcium en jodium bevatten. En voor de mannen… Bananen! Bananen zitten voor met enzymen als bromelaine die een positief effect hebben het libido van de man. Daarnaast zorgt het eten van bananen ook voor energie door de vitamine B net zoals avocado’s.

Slaan de lentekriebels al toe of kan je een libido boost gebruiken? Bestel dan nu de MKBM Slimming Powder met het lustopwekkende ingredient: Guarana.