Fajah slaat handen ineen met Michael Pilarczyk

We leven in een hele mooie tijd. Alhoewel sommige mensen het misschien niet met mij eens zullen zijn, geloof ik dat deze mensen zich vooral focussen op alles wat in hun ogen anders loopt dan ze graag zouden willen. Je kan altijd wel iets vinden wat niet leuk is, als je daar je aandacht aan schenkt. Je kan altijd wel iets niet mooi of niet goed aan jezelf vinden, als je daar de tijd voor neemt. De vraag is: Wat levert het je op? Een rot gevoel? Een rot dag? Onzekerheid? Een slechte relatie?

Mijn vraag aan jou is: Wat zou je dit jaar graag willen? Als ik je vertel dat het mogelijk is en dat jij en alleen jij dat kan bewerkstelligen, geloof je me dan? 

Ik weet dat voor veel mensen het glas half leeg is. Veel mensen zitten in een vicieuze cirkel van pech en ongenoegen, waar ze niet meer uitkomen. Als ik je vertel dat ik je met liefde wil begeleiden om uit het negatieve te stappen en je kan laten zien wat voor moois deze wereld voor je in petto heeft, geloof je me dan?

Ik wil je dit jaar met liefde helpen om je focus te verleggen naar hetgeen wat je wenst in plaats van wat er in het verleden anders liep. Ik wil je helpen meer te genieten van het moment, in plaats van continu met de toekomst bezig te zijn. Ik wil je helpen om te leven vanuit vertrouwen in plaats van angst.

Mijn geheim

Ik ga je helpen door je kennis te laten maken met mijn geheim. Als je mij al langer volgt, weet je dat ik uit een spiritueel gezin kom. Ik heb de aanwezigheid van onze gidsen met de paplepel ingegoten gekregen. Om deze reden heb ik altijd het blinde vertrouwen dat alles goed komt en dat obstakels niet vervelend zijn, maar dat het juist een signaal is dat je de verkeerde kant op ging. Alles gebeurt met een reden en niets is toevallig. Het is daarom ook geen toeval dat je nu deze blog van mij leest.

Body & Mind Guide

Om dit nieuwe jaar vol positieve energie te starten heb ik voor jou de Body & Mind Guide geschreven. Het gratis E-book zit vol tips om je beter te voelen en anders naar jezelf en de situaties om je heen te kijken. Heb je de gratis Guide nog niet gedownload? Doe het dan hier!

Samenwerking met Michael Pilarczyk

Naast de Body & Mind Guide schreef ik met liefde vier meditaties. Deze meditaties brengen mij dagelijks meer rust, bewustwording, contact met mijn lichaam en een steeds groter groeiende intuïtie. Dit jaar ben ik een mooie samenwerking aangegaan met Michael Pilarczyk. Op dit moment heb ik de volgende meditaties geschreven en ingesproken op de Meditation Moments app voor jullie:

Lichaamsscan meditatie: Deze meditatie helpt je om meer in contact te staan met je lichaam. Door de meditatie elke avond te doen zal je de signalen die je lichaam je geeft sneller waarnemen. Deze signalen betekenen altijd iets. Door meer naar de signalen te luisteren zullen we bewuster en liefdevoller met onszelf omgaan en ziektes voorkomen. In de Body & Mind Guide schrijf ik hier ook over.

Hartmeditatie: Je hart is motor van je lichaam, toch nemen we het hart veel te vaak voor lief. Je hart heeft alle antwoorden maar toch luisteren we vaak niet goed hiernaar. Tijdens deze meditatie gaan we het contact met je hart terugbrengen. Dit contact zijn we ergens onderweg verloren en dat is jammer. Door je hart te volgen zal je leven positief veranderen.

Derde oog meditatie: Je derde oog is het alwetende oog. Het is het oog wat alles ziet en wat jou met liefde de juiste keuzes laat maken. Je derde oog is gevestigd tussen je twee ogen, op deze plek komen al je energiebanen samen. Dit wordt ook wel het zesde chakra genoemd. Mijn derde oog meditatie zal je helpen om het oog te openen. Dit zal je helpen naar vertrouwen en een zuivere intuïtie. Ik heb al een aantal mooie reviews ontvangen van mensen die deze mediatie hebben gedaan.

Succes meditatie: Dit is een visualisatie mediatie die ik zelf gebruik om al mijn successen te realiseren. Alles wat ik heb bereikt heb ik eerst gevisualiseerd. Dit heeft altijd zijn vruchten afgeworpen. Door deze meditatie en de eerder beschreven meditaties regelmatig toe te passen zal je merken dat je meer vertrouwen krijgt en het je focus op alle mogelijkheden verlegd.

Eind januari vlieg ik naar Mallorca om daar 7 nieuwe meditaties op te nemen en 1 programma.

Deze mediaties kan je sowieso van mij verwachten:

  • Chakra
  • Kracht van de aarde
  • Contact met engelen
  • Zonne-energie
  • Ho’oponopono meditatie
  • Vergeving

Droomleven 

Doordat je rust in je lichaam en hoofd creëert, komt er ruimte voor creativiteit. Zo werkt het voor mij. Soms heb ik het gevoel dat de woorden vanzelf uit mijn vingers komen en ik daar niet over hoef na te denken. Al de mediaties die ik hierboven beschrijf zijn mediaties die ik praktiseer. Deze meditaties hebben mij geholpen met het behalen van mijn successen en het leven van mijn droomleven.

Meditation Moments app

Door te helen worden je daden steeds zuiverder. Door te helen kies je sneller voor gezonde voeding in plaats van ongezonde voeding. Door te helen zal je ondernemen vanuit passie en niet vanuit overleving of gezien willen worden. Ik schrijf daarom speciaal voor jullie een healing programma die dit jaar ook nog uit komt in de Meditation Moments app.

Ik verheug mij ontzettend op deze geweldige samenwerking met Michael Pilarczyk. Ik maak met heel veel plezier deze meditaties en spreek ze met heel veel liefde voor jullie in. Ik heb het gevoel dat ik nu echt mijn steentje kan bijdragen aan een liefdevollere wereld. Want alles begint bij onszelf.

Gratis proefperiode

Voor degene die nieuwsgierig zijn naar de meditaties, mag ik jullie een gratis proefperiode van 10 dagen Meditation Moments aanbieden. Voor de mensen die de stap gelijk durven te zetten en direct willen beginnen heb ik een cadeau van € 10,- korting op een Meditation Moments jaarabonnement.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, laat het me maar weten via mijn socials.

In 2020 was ik te gast in de podcast van Michael Pilarczyk over de Wet van Aantrekkingskracht. Beluister de podcast hier!