Weg met de feestkilo’s

Fijne feestdagen

De feestkilo’s vliegen er weer aan als je er niet een beetje op let. Tuurlijk mag je genieten, maar hoeveel geniet je eigenlijk als je je elke dag volstopt met van alles en nog wat? Is het niet zo dat je veel meer geniet als je naar dat speciale moment uitkijkt? Hoe lekker smaakt wijn nog als je het elke dag drinkt? Is het niet veel lekkerder als je het bewaard voor het kerstdiner?

Volvreten

Hoe goed voel je je als je na de kerstvakantie wakker wordt met 4 kilo extra en een opgeblazen vol gevoel, omdat je je de hele kerstvakantie hebt volgegeten? Denk je niet dat je je beter voelt als je met hetzelfde gewicht als vóór de kerst terugkijkt naar die twee dagen waar je heerlijk hebt genoten, ipv 14 dagen volvreten en steeds te denken ‘nu maakt het toch niet meer uit’?

Het maakt wel uit. Die extra twee kilo die je eraan eet, is twee weken lang extra op dieet.

Spijt komt altijd achteraf. Waarom nu nog even volvreten om op 1 januari te beginnen aan je gezonde leefstijl? Vandaag zitten de kerstkilo’s er nog niet aan, dus je hebt nog geen spijt en nog de kans om het dit jaar toch anders te doen.

Laten we ophouden met ons volvreten, om daarna te walgen van onszelf en ons vervolgens op 1 januari weer uit te hongeren.

Mijn kerstcadeau voor jou

Ik heb speciaal voor jou de Body & Mind Guide geschreven. Het E-dieetboek van deze tijd. Geen strikt dieet maar een bewustwordings guide die je helpt bij het proces van zelfacceptatie, zelfliefde en gezondere keuzes.

Download de guide hier.

Ik wil je een hele fijne kerst wensen en alvast een gelukkig nieuwjaar! Geniet van jezelf en van elkaar.

Faj