Help ik heb geen tijd! Hoe val ik af zonder te sporten?

Je agenda loopt over, veel vrije tijd heb je niet. Laat staan dat je die schaarse, vrije avond wilt spenderen in de sportschool. Sporten kost eenmaal tijd. Helaas heb je simpelweg niet altijd de tijd om naast je werk nog te sporten. Hoe kun je afvallen zonder te sporten?

Het kan!

Als jij geen tijd of geen zin hebt om te trainen, don’t worry! Ook zonder sporten kan jij afvallen. Afvallen is niet gemakkelijk, maar ik kan het je wel gemakkelijker maken met de volgende tips.

Begin met het remmen van je hongergevoel. Immers met minder honger, eet je minder (ongezond eten). Er zijn verschillende manieren om het hongergevoel te stillen. Wat ik zelf vaak gebruik met name een paar weken voor een fotoshoot, is de Slimming Powder. Slimming Powder stimuleert ook nog eens de vetverbranding waardoor ik sneller mijn gewenste shape heb.

Meer eiwitten

Als je bekend bent met Killerbody Lifestyle, dan weet je dat eiwitten heilig zijn als het gaat om afvallen. Mijn advies is om 1,8 tot 2 gram eiwitten per kilogram lichaamsgewicht per dag te nemen. Met deze hoeveelheid eiwitten boek je betere resultaten dan iemand die een ‘normaal’ dieet hanteert. Om je even een idee te geven, een normaal dieet bevat 1 gram aan eiwitten. Eiwitten spelen een rol in de vetverbranding. Soms is het lastig om te berekenen met welke voeding je de juiste hoeveelheid eiwitten binnenkrijgt. Eiwitshakes is daarom de ultieme manier om aan voldoende eiwitten te komen.

MKBM biedt twee verschillende eiwitshakes aan; snel en langzaam opnemende eiwitten. De eiwitten worden snel opgenomen door het lichaam wat bevorderlijk is voor het spierherstel. Casein protein is inmiddels een onmisbaar supplement als het gaat om afvallen. Het geeft je voor een langere tijd een verzadigd gevoel én het is ook nog eens bijzonder smaakvol!

Dan mag het wel niet zo’n wondermiddel als de Caseïne zijn, afvallen moet leuk blijven en dit supplement draagt daaraan bij: Protein Pancakes. Ik ben echt een pannenkoeken-fanaat dus voor mij zijn deze gezonde pannenkoeken een geweldige uitweg.

Ondanks het drukke werkleven, hoop ik dat deze tips jou op weg helpen bij het afvallen. Wil je hier meer over lezen? Lees dan mijn boek. Ik behandel de meest efficiënte manieren om af te vallen + tips voor heerlijke gerechten. Want druk hebben we het allemaal.