Killerbody Lifestyle, van dieet naar lifestyle

Killerbody Lifestyle

De vernieuwde versie van de iconische klassieker Killerbody Dieet. Met het originele Killerbody Dieet hielp ik meer dan driehonderdduizend mensen met afvallen en het bereiken van hun eigen killerbody. Wat ik daarna wel merkte is dat veel mensen die het dieet hebben gevolgd het lastig vinden om hun killerbody te behouden. Daarom ben ik op onderzoek uit gegaan en de resultaten verwerkt in het nieuwe boek. Dè reden voor de vernieuwde versie Killerbody Lifestyle.

Mentale kant van afvallen

In Killerbody Lifestyle werk je in 12 weken niet alleen aan je lichaam, maar vooral ook aan je mindset. Want geluk zit niet alleen in gewicht. Je leert van jezelf houden, naar je behoeftes luisteren en negatieve patronen doorbreken. Zo val je af, behoud je resultaat en het aller belangrijkste: voel je je gelukkiger. Je vindt in het boek nog steeds veel oefeningen en voedingsschema’s, maar met meer aandacht voor de mentale kant van het afvallen en vooral ook voor het je lekker voelen in je eigen lijf. Ik heb in het boek veel aandacht besteed aan nieuwe informatie over mindset, zelfliefde en vega(n) eten.

Mindset veranderen

In het boek heb ik opdrachten opgenomen die bijdragen aan het positief veranderen van je mindset en de kracht van je gedachten. Het heeft mij altijd ontzettend geholpen om een helder en duidelijk doel voor ogen te hebben. Positief formuleren van je doelen, je gedachten en daarmee ook je gevoel. Ik wil je graag aan het denken zetten over de manier hoe jij over jezelf denkt en welke invloed dit heeft op jouw eetpatroon. Wat voor gevoel geeft het je wanneer je je doelen bereikt? Uiteindelijk is de reis er naar toe net zo belangrijk als het behalen ervan.

In 2016 lanceerde ik mijn eerste boek; Killerbody dieet. Het boek was al een bestseller voordat het in de winkels lag, dankzij 15.000 verkochte exemplaren in de voorverkoop. 78 weken onafgebroken stond het boek in de lijst van beste verkochte boeken. In 2017 kwam het vervolg uit; Killerbody 2. Ook dit boek kwam binnen op de eerste plaats in de bestsellerlijst. Nooit eerder slaagde een schrijver erin om in Nederland twee boeken op de 1e en 2e plaats op de bestsellerlijst te hebben staan. Killerbody 3, Back in Shape kwam binnen op de 4e plek.

Start nu met jou positieve verandering! Bestel mijn nieuwe boek Killerbody lifestyle!