Let’s go vegan met de MKBM Vegan Eiwitshake!

Het kan je niet ontgaan zijn dat vegan de laatste jaren booming is. Vegan producten zijn steeds makkelijker te vinden en veganistische restaurants schieten als paddenstoelen de grond uit. Eten en drinken op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten is een ideale manier om gezond bezig te zijn met je lichaam, ook als je een actieve lifestyle hebt, wanneer je zuivel dient te vermijden of wanneer je een bewust voedingspatroon wilt waarbij je denkt aan de natuur en het milieu.

MKBM Vegan Protein

Deze plantaardige shake is eitwitrijk zonder dat je iets hoeft in te leveren op smaak!
De shake is romiger dan een niet-plantaardige shake en is dus zelfs voor niet-veganisten een aanrader.

Waarom vegan proteïne?

Of je nu veel sport of niet: eiwitten zijn belangrijk, dat weten we inmiddels. Je kunt met eiwit shakes op een gemakkelijke manier je eiwit inname verhogen. Ideaal tijdens sport, in een dieet of bij een bewuste levensstijl. De vegan shake is een volwaardig, veganistische eiwitshake. Waar deze eiwitten vandaan komen? Uit erwten! Het ontwikkelingsproces heeft even geduurd maar het was het wachten waard. Ik zal je vertellen waarom. Als jij bekend bent met vegan shakes dan weet je ook dat het gros niet weg te krijgen is, zo vies is het. Keer op keer gingen we de smaak proeven en was het niet smaakvol genoeg. Waarom water bij de wijn doen als je met een beetje geduld (en veel uitzoekwerk), een vegan én smaakvolle shake hebt? Onze MKBM Vegan Proteïne bewijst maar weer dat ‘vegan eiwitshake’ en ‘lekker’ toch hand in hand kunnen gaan!

MKBM Vegan Proteine in het kort:

  • 100% veganistische eiwitpoeder
  • Gemaakt van erwten
  • Minimaal 28,2 gram eiwitten per eiwit shake (!)
  • Romige, smaakvolle vanillesmaak

Deze shake is een perfecte aanvulling op het voedingspatroon van veganisten of mensen met een koemelkallergie. Ben je nieuwsgierig geworden? Bestel de MKBM Vegan Proteïne hier.