Iedereen heeft  wel eens een extra motivatie nodig.  Of dat nu op het gebied van sporten, gezond eten of je carrière is.
De MKBM motivatie dag staat helemaal in het teken om jou te motiveren, je valkuilen te ontdekken en je sterke punten naar voren te halen.

Deze dag staat helemaal in het teken van jou. Je kunt er terecht voor motivatie lezingen, meditatie, sportlessen & goed en gezond eten.

PROGRAMMA

Workout  Billen/Benen Faya Lourens
Workout  Buikspieren Alex Maas
Workout  Weerstandbandjes Naomi van Been
Yoga Jaclyn Fruneaux
Lezing Vegan Food Lifstyle Nanneke Schreurs
Lezing Motivatie Faya Lourens
Lezing  Zelfliefde Shanti Schiks

Nanneke Schreurs

Nanneke Schreurs is orthomoleculair therapeut, voedingsdeskundige, personal trainer, yogadocente en (vegan) kookboekenschrijfster. In 2015 opende zij Optimal Health Studio waar zij en haar team mensen begeleiden op het gebied van voeding, training en ontspanning.

Na een persoonlijk experiment waarbij ze 20 dagen lang geheel plantaardig heeft gegeten, besloot ze dat ze nooit meer anders wil. Maar wat zijn nou de voor- en nadelen van een geheel plantaardig dieet? Waar loop je zo al tegenaan? En… Hoe beïnvloedt dit jouw sportprestaties? Zij schreef daar het boek ‘Fit Vega(n) Food’ over dat in 2018 uitgebracht werd door Kosmos Uitgevers.

Nanneke is daarnaast een groot voorstander van de methode intermittent fasting, een onderwerp dat uitgebreid aan bod komt in haar boek ‘Eet je Fit’.

Tevens schreef zij de recepten voor beide Killerbody dieetboeken van Fajah Lourens die verschenen in 2015 en 2016

Alex Maas

Alex

Shanti Schiks

Mijn naam is Shanti Schiks, ik ben geboren in Amsterdam en heb SPH gestudeerd.

Op 22 juli 2016 verlies ik mijn zoontje, zijn geliefde oma Pauline en mijn ex in een familiedrama. Deze gebeurtenis dwingt mij om alles te omarmen wat daarop volgt; ik neem de weg naar binnen. Wat ik daarmee bedoel is dat ik niet meer kan vluchten voor mijzelf in dingen waar dat vroeger wel kon bij pijn of uitdagingen in het leven. Dit heftige verlies kon en kan ik niet ontvluchten door een nieuwe relatie, feestjes, overmatig sporten, drank of wat ook buiten mijzelf. Ik heb dit aan te gaan en dat doe ik. De weg die ik hierin neem heb ik vernoemd naar mijn zoontje; de sElfin way. Elfin was mijn mooiste en blijft dit; hij is in alles aanwezig wat ik doe en deze wereld geef, hij is mijn inspiratie.

Ik heb geleerd dat in welke omstandigheden ook, je kunt jezelf altijd liefhebben. Het voelt nu als een soort missie om zelfliefde te brengen, ook vanuit Elfin en Pauline. Ware liefde is niet uit op wraak maar brengt licht in de duisternis. Ik hoop dat dit heftige verlies niet alleen voor pijn en verdriet zorgt maar ook een wake-up call is. Ik geloof dat wanneer wij zelfliefde voelen en bewust leven, we deze wereld samen nog mooier kunnen maken. Met mijn boeken, workshops en lezingen is het mijn intentie hier aan bij te dragen. Door jezelf lief te hebben, kun je het leven en anderen ook weer liefde geven.

LEZINGEN

Mijn motivatie lezing zal je helpen om je doelen concreet te maken. Ik help je door middel van vier stappen op weg naar succes. Tijdens mijn lezing is er ruimte om vragen te stellen. Mijn zusje Shanti Schiks geeft een lezing over de kracht van zelfliefde, iets wat in mijn ogen de sleutel is tot een gelukkig leven is. Nanneke Schreurs geeft een lezing over  hoe je een Vegan Food Lifestyle het beste kunt toepassen in je leven, ook als je sport.

TRAININGEN

Faya geeft een benen en billen workout. Alex Maas geeft een buikspieren training.  Naomi van Beem geeft een weerstandband-training en we sluiten de dag af met een Yoga sessie van Jaclyn Fruneaux.  Gedurende de hele dag is er ruimte voor meditatie sessies.

FOOD & LYFESTYLE

Er zijn verschillende stands aanwezig, denk hierbij aan food, lifestyle en spiritualiteit.

TICKETS

Kaartverkoop >>