Ode aan de vrouw

Lieve stoere power vrouw,
Wat doe je het ongelofelijk goed. Soms denk je bij jezelf, hoe doe ik het toch allemaal en hup daar heb je alles weer voor elkaar. Je weet feilloos alle ballen hoog te houden. Terwijl dat als normaal wordt beschouwd, wil ik je even vertellen dat het meer dan bijzonder is wat jij doet.

Je bent de moeder, de dochter, de vrouw van en de verzorgster. Er is altijd wel iemand die iets van je wenst, wilt of eist. Zonder jou, als geweldig mooie vrouw is de wereld niet compleet. Jij met al je eigen kwaliteiten hoort er helemaal bij. Je bent perfect met al je imperfecties. Wat is perfect kan je je afvragen? Wie bepaalt dat eigenlijk?

Lieve zachte power vrouw,
Waarom ben je soms zo streng voor jezelf? Waarom kwel je jezelf met gedachten die in de realiteit niet bestaan. Jouw gedachten zijn slechts gedachten, die komen en gaan. Jij bent het leven, jij bent alles wat nodig is en zo veel meer. Het enige wat je hoeft te doen is gelukkig en trots zijn op alles wat je al hebt bereikt. Trots dat je elke dag weer op staat en het leven weer aangaat.

Lieve sterke power vrouw,
Als mijn wensen in vervulling zouden gaan, dan wenste ik speciaal voor jou dat je gaat zien hoe bijzonder je bent. Weet dat alles wat je doet waarde heeft en alles wat je niet doet ook oké is. Dat elke dag een nieuwe dag is, met nieuwe kansen. Moeder aarde was onbewoond zonder jou. Dat alleen al maakt je een onmisbaar krachtig wezen.

Lieve mooie power vrouw,
Dit is jouw jaar en jouw moment. De tijd is aangebroken dat je dat erkent. Zet jezelf op nummer één. Zonder jou is er geen leven en daarom is het goed om nu de liefde aan jezelf te geven. Leef, geniet, wees gelukkig en laat je schuldgevoelens los.

Lieve krachtige vrouw,
Jouw magische krachten in de vorm van je gedachten kunnen alles creëren in hogere sferen. Mijn wens is dat je dat gaat leren en zo weer véle andere prachtige vrouwen weet te inspireren.

Liefs, Faj