Oud worden met een stralende gezonde huid

Ouder worden is iets waar ik erg blij mee ben. Stel je eens voor dat je het niet zou worden! Dat is natuurlijk veel erger dan een paar rimpels en een hangende kaaklijn. Een paar weken geleden is mijn kleinzoon geboren. Ik zou het verschrikkelijk vinden als ik hem niet kan zien opgroeien en daarom ben ik super blij dat ik gezond ouder kan worden. Toch klagen vrouwen vaak over oud worden (ik ook). Ik snap dat wel. Het is niet makkelijk om vrede te hebben met de veranderingen die je leeftijd met zich meebrengt als je gewend bent er jarenlang op een bepaalde manier uit te zien.

 

Een gezonde lifestyle doet wonderen

Als je gezond leeft, weinig alcohol drinkt en veel beweegt, kan je het verouderingsproces wat vertragen. Daarnaast is roken een killer voor je huid. Als je niet rookt, heb je al een voorsprong.

 

Collageen

Collageen en elastine zijn eiwitten in de huid die zorgen voor stevigheid en elasticiteit. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van deze eiwitten af, wat kan leiden tot een verlies van stevigheid en elasticiteit in de huid. Ik neem dagelijks MSM, en vitamine C dat het enige supplement is waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de aanmaak van collageen stimuleert. Ook ben ik op zoek gegaan naar therapieën die de aanmaak van collageen stimuleren, omdat ik zelf geen voorstander ben van fillers. Je gezicht verandert er zo van. Als je ouder wordt, zakken je wangen naar voren, waardoor je gezicht al verandert. Nog wat later zakken je wangen ook nog naar beneden! Ik ben niet tegen cosmetische behandelingen, maar als ik kan kiezen, kies ik liever voor een natuurlijke oplossing.

Ultherapy

Zo stuitte ik drie jaar geleden op de Ulthera-behandeling, ook wel Ultherapy, en besloot dit te ondergaan op mijn kaaklijn. Er wordt gebruik gemaakt van ultrasone energie om de diepere lagen van je huid en bindweefsel te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat je lichaam meer collageen produceert op de plekken waar de behandeling plaats vind, wat betekent dat je huid strakker en elastischer wordt en in mijn geval  weer een meer gedefinieerde kaaklijn krijgt.

Hoewel ik de behandeling niet per se prettig vond en het ook niet goedkoop was, merkte ik een paar maanden later wel degelijk verschil. Mijn kaaklijn was strakker en mensen om me heen begonnen me te complimenteren. Op een gegeven moment heb ik er voor-foto’s bij gepakt en moest ik toegeven dat het echt een prachtig resultaat was.

 

Hier ben ik 6 jaar jonger terug hier zie j vel rond mijn kin/kaak

 

Dit is  met het resultaat van de eerste keer. Hier zie je dat die vouwen weg zijn. 

Ongeveer 7 maanden geleden merkte ik op dat het resultaat afnam. Dit bleek te kloppen, omdat je met de Ultherapy ongeveer 4% collageen aanmaakt en  je na je 20e ongeveer je  1% collageen verliest per jaar.  Was ik de afgelopen periode dus weer 2% achteruit gegaan. Tijd voor een nieuwe behandeling dus.

Ik onderzocht of er inmiddels ook andere methodes waren en probeerde de HIFU uit. Na de behandeling had ik  een fijne, gezonde glos op mijn wangen. De behandeling deed een stuk minder pijn als de uthera en was aanzienlijk goedkoper. Helaas bleef het eerdere resultaat dankzij Ultherapy uit. Vandaar dat ik afgelopen maand op zoek ging naar een kliniek die Ultherapy behandeling doet. Ik kwam uit bij Ulthera Kliniek in Amsterdam.

Samenwerking met Ulthera Kliniek Amsterdam

Ik trok mijn stoute schoenen aan benarde de kliniek voor een samenwerking. Mijn trouwe volgers weten dat ik alleen samenwerkingen doe met producten en/of diensten waar ik 100% achter sta. Toen ik contact opnam met de kliniek om te kijken of ze open stonden voor samenwerking, waren ze enthousiast over mijn eerdere ervaringen met Ultherapy. De bedoeling van onze samenwerking is dat ik jullie op de hoogte houd van mijn resultaten.

 

 

 

Ik mag jullie met de code FAJAH10 10% korting aanbieden bij de Ulthera Kliniek Amsterdam.