Nanneke Schreurs

Nanneke Scheurs

Volg Nanneke Schreurs

Nanneke Schreurs is voedingsdeskundige, orthomoleculair kPNI therapeut, personal trainer, yogadocente en gecertificeerd Wim Hof Method instructeur.

Al meer dan 30 jaar is zij werkzaam in zowel de fitness industrie als de horeca. Die combinatie leidde tot het volgen van vele opleidingen op het gebied van voeding en gezondheid en uiteindelijk in 2015 tot het openen van haar Optimal Health Studio in Mijdrecht. Daar begeleiden zij en haar team mensen op het gebied van voeding, training en ontspanning. Nanneke geeft lezingen en presentaties en is organisator van Lifestyle Retreats in zowel binnen-als buitenland. In haar vrije tijd doet ze aan crossfit, yoga, wandelen, ademmeditatie en koude training.

Nanneke is auteur van meerdere boeken waaronder ‘Vega(n) Food voor sporters’, ‘Intermittent Fasting’ en ‘Fit Fab 40’. Daarnaast is ze recept ontwikkelaar, schreef ze recepten voor de boeken van Fajah Lourens, maar ook voor die van Vivian Reijs, Mom in Balance en Mo Bicep. Nanneke schrijft graag over voeding, gezondheid en leefstijl en doet dat zowel voor haar eigen blog Fit Green Chef als voor het MKBM platform.