Tijd voor jezelf

Heb jij je jaarplannen opgeschreven? Je doelen uitgewerkt en gevisualiseerd?

De kracht van visualisatie is enorm powerful. Alles wat je om je heen ziet, is ooit ontstaan in iemands zijn gedachten. Sta jij daar wel eens bij stil?

Ik gebruik de kracht van visualisatie al vanaf mijn kindertijd en zie dit als de krachtigste tool van het manifesteren. Naast manifestatie gebruik ik veel affirmaties. Mijn moeder heeft ons op jonge leeftijd al kennis laten maken met het boek: Je kunt je leven helen van Louise Hay. Dit boek is een aanrader voor iedereen! Alle tools die ik gebruik voor een bewuster en gelukkiger leven komen uit mijn opvoeding. Daarnaast heb ik als kind heel veel meegekregen uit boeken. De boeken waar ik zelf achter sta en die ik geweldig vind, bied ik ook aan in de MKBMshop.

De kracht van je gedachten

Manifesteren, visualiseren, affirmeren, het zingen van mantra’s en mediteren waren een groot onderdeel van mijn opvoeding. Als kind zit je daar eigenlijk niet echt op te wachten. Ik wilde toen altijd een normaal gezin, een normale naam en geen tempel in ons huis met mensen die daar elke maandag de Arthi kwamen zingen. Jaren heb ik mij hiertegen verzet en ben ik vroeg uit huis gegaan.

Spirituele groei

Nu besef ik me, dat het wel degelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Het was de fundering voor wie ik ben. Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn hart en vooral met vertrouwen dat het altijd goed komt. Om deze methodes ook aan jou te leren heb ik de Killer Planner ontwikkeld en mijn Killerbody Dieet boek herschreven. In de nieuwste versie van het Killerbody Dieet: Killerbody Lifestyle is een groot mindset gedeelte toegevoegd. We gaan vanuit je goed voelen, naar er goed uitzien. Daarnaast heb ik de Feel Good Training geschreven en Hypnose Tapes opgenomen op die je dagelijks kan luisteren om in de juiste mindset te komen.

Ben jij klaar voor jouw reis naar heling, bewustwording en spirituele groei? Deze tools gaan je zeker verder helpen. Vandaag geef ik je een opdracht uit Killerbody Lifestyle.

Maak een moodboard

Je goed voelen begint met positieve gedachten en daarom besteed ik daar veel aandacht aan. Ik wil je laten beginnen met het maken van een moodboard. Op dit moodboard plak je plaatjes en foto’s die laten zien hoe jij zou willen dat jouw leven eruitziet. Het gaat niet alleen om je lichaam, probeer ook plaatjes te verzamelen die jouw gevoel hierbij omschrijven en vergeet ook je materiële wensen niet. Hang het moodboard vervolgens op een plekje waar je het dagelijks ziet, dit stimuleert je om jouw doelen te bereiken.

Stroom mee met de golven van het leven en laat je weerstand los. Dat is de tip die ik je vandaag wil geven. 

Liefs, Fajah 

Meer mindset oefeningen vind je in mijn nieuwste Killerbody boek. Klik hier voor meer informatie over Killerbody Lifestyle.