Weg met de vakantie kilo’s!

Afvallen met de MKBM Meal Shake

Waarom een Meal Shake? Nadat ik afgelopen jaar mijn nieuwe merk Killerbody lanceerde leerde ik al snel dat mijn doelgroep vooral dames zijn die houden van makkelijk, lekker en snel. Ze houden van genieten net zoals ik. Balans is belangrijk en hierdoor kan ik genieten van alles wat de wereld aan lekkernijen in de aanbieding heeft.

Vakantie kilo’s

Als ik op vakantie ga probeer ik altijd een hotel te boeken met een gym. Ik neem altijd mijn springtouw en training elastieken mee. Afgelopen vakantie had ik ook mijn Meal Shake vacuum verpakt en meegenomen. Dit doe ik omdat ik dan lekker uitgebreid kan eten op vakantie. Als ik naar Ibiza ga train ik meestal niet maar wandel ik heel veel in de heuvels zodat ik s avonds alles kan eten waar ik zin in heb. Het is tenslotte wel vakantie en het moet leuk blijven. Afgelopen maanden ben ik veel weg geweest. Twee weken naar Afrika en twee weken naar Mexico. In Mexico startte ik de dag met een training, daarna een havermout ontbijtje en daarna lekker naar het strand. Daar genoten we heerlijk van alles wat er maar op de kaart stond. S’avonds verving ik mijn maaltijd met de MKBM-maaltijd vervanger. De Meal Shake is heerlijk van smaak, deze is vegan (dit proef je niet!) en zo ben ik geen één kilo aangekomen op vakantie.

Calorieën

Als je de Meal Shake wilt gebruiken om af te vallen is het belangrijk dat je je overige maaltijden niet overdrijft. Dit deed ik natuurlijk wel tijdens mijn vakantie. Daarnaast dronk ik lekker van die heerlijke Mexicaanse biertjes.

Je kan de Meal Shake ook gebruiken als je druk bent en geen tijd hebt om te eten. De shake bevat 220 calorieën dus stel je neemt de maaltijdvervanger als lunch, kan je als toevoeging (als afvallen je doel niet is) nog een lekkere Killerbody reep of een appel hierbij nemen.

Tussendoortje

Om de shake als volwaardige maaltijd te zien heb je twee schepjes nodig op 300 ml water. Wat je ook kan doen is 1 schepje op 150 ml water dan is het een heerlijk tussendoortje die ervoor zorgt dat je geen trek meer hebt in zoetigheid.

Ik kan met trots zeggen dat dit de lekkerste Vegan Meal Shake is die ik ooit heb geproefd en jullie zijn allemaal zo enthousiast dat ik meteen aan de slag ben gegaan met de ontwikkeling van nieuwe smaken.

Nu verkrijgbaar in de MKBMshop: Meal Shake Cookies & Cream, Klik hier!