Weg met de vakantiekilo’s!

Fajah Lourens MKBM maaltijdshake maaltijdvervanger

Nadat ik mijn nieuwe merk Killerbody lanceerde, leerde ik al snel dat mijn doelgroep vooral dames zijn die houden van makkelijk, lekker en snel. Ze houden van genieten, net zoals ik. Balans is belangrijk, want hierdoor kan ik genieten van alles wat de wereld aan lekkernijen in de aanbieding heeft.

Vakantiekilo’s

Als ik op vakantie ga, probeer ik altijd een hotel te boeken met een sportschool. Ik neem altijd mijn springtouw en trainingselastieken mee. Afgelopen vakantie had ik ook mijn Meal Shakes vacuüm verpakt en meegenomen. Dit doe ik omdat ik dan lekker uitgebreid kan eten op vakantie. Als ik naar Ibiza ga, train ik meestal niet, maar wandel ik heel veel in de heuvels zodat ik ’s avonds alles kan eten waar ik zin in heb. Het is tenslotte wel vakantie en het moet leuk blijven. Afgelopen maanden ben ik veel weg geweest. Eerst twee weken naar Afrika en daarna twee weken naar Mexico. In Mexico startte ik de dag met een training, een ontbijtje met havermout en daarna lekker naar het strand. Daar genoten we heerlijk van alles wat er maar op de kaart stond. ’s Avonds verving ik mijn maaltijd met mijn eigen Meal Shakes. De Meal Shake is heerlijk van smaak, geschikt voor veganisten (dit proef je niet!) en zo ben ik geen één kilo aangekomen op vakantie.

Calorieën

Als je de Meal Shake wilt gebruiken om af te vallen, is het belangrijk dat je de overige maaltijden niet overdrijft. Dit deed ik natuurlijk wel tijdens mijn vakantie. Daarnaast dronk ik lekker van die heerlijke Mexicaanse biertjes.

Je kan de Meal Shake ook gebruiken als je druk bent en geen tijd hebt om te eten. De shake bevat zo’n 220 calorieën, dus stel je neemt de maaltijdvervanger als lunch, kan je als toevoeging (als afvallen je doel niet is) nog een lekkere Killerbody proteïnereep of een appel hierbij nemen.

Tussendoortje

Om de shake als volwaardige maaltijd te zien, heb je twee schepjes nodig op 300 tot 350 ml water. Wat je ook kan doen is één schepje op 150 tot 200 ml water. Dan is het een lekker tussendoortje die ervoor zorgt dat je geen trek meer hebt in zoetigheid. Ik kan met trots zeggen dat dit de lekkerste vegan Meal Shake is die ik ooit heb geproefd en jullie zijn allemaal zo enthousiast dat ik meteen aan de slag ben gegaan met de ontwikkeling van nieuwe smaken. De Meal Shake is nu verkrijgbaar in de smaken: Cookies & Cream (mijn favoriet), Apple Pie, Banana Bread en Vanilla.