fbpx

De operatie tegen Celulite

//De operatie tegen Celulite
De operatie tegen Celulite

Project Description

Cellulite

Ik ga er gewoon weer over beginnen. Ik heb in mijn afgelopen blogs al verteld dat ik even niet zo lekker in mijn vel zit, letterlijk en figuurlijk. Ik ga jullie daar ook niet weer mee vervelen. Ik zoek juist naar de oplossing. Natuurlijk weten we allemaal wel wat we moeten doen om er goed uit te zien, de cellulite te beperken. Zo niet kan je dit in mijn vorige blogs over dit onderwerp even terug lezen. Voor dat ik verder ga wil ik eerst even een paar misverstanden over cellulite uit de wereld helpen. Cellulite zijn putjes in de huid. Deze putjes worden veroorzaakt door dat de steun pilaren die zich tussen de vet cellen bevinden de huid naar beneden trekken.

fajah celulite

Dan hebben we CELLULITIS

Cellulitis is een bacteriële infectie van het onderhuidse bindweefsel. Cellulitis moet niet verward worden met cellulite.

fajah

SLAPPE HUID

Dan hebben we nog vaak last van horizontale strepen op de achterkant van de huid en/of bobbelige huid. Ik heb het nu dus niet over de diepe putjes. Die bobbelige huid en horizontale strepen zijn goed te behandelen door gezond leven, niet roken, sporten en een goede doorbloeding. Voor de doorbloeding zijn mijn MKBM cellulite cups echt geweldig. Het doet veel pijn maar je krijgt er een veel gladdere huid van. Je moet in het begin wel om de dag de probleem zones minimaal 7 minuten masseren.

celullitis

Ik heb dit zelf de afgelopen maanden niet gedaan en dat zie ik ook meteen terug aan mijn huid. Als je eenmaal na een week of drie tevreden bent met het resultaat moet je niet stoppen maar juist doorgaan met behandelen. Wel kan je de behandelingen terug draaien naar 1 tot 2 keer per week.

Als ik nu terug kijk naar het punt waar ik het meest tevreden was over mijn cellulite toestand was dit tijdens de shoot voor de Linda. zie de foto hier boven. Ik kan met trots zeggen dat ik toen op drie putjes na niets meer had. Daar heb ik toen wel echt mijn hele levensstijl voor om moeten gooien. Ik heb dit geweldige resultaat kunnen vasthouden tot verkort; door gezond te eten, vooral veel broccoli en voldoende water te drinken. Toch kreeg ik de drie putjes, twee in mijn billen en één in de zijkant van mijn been, nooit helemaal weg, je moet de levestijl blijven volhouden ,zodra je afzwakt wordt je direct afgestraft door de terug komst van je cellulite

Na mijn post van vorige maand over het feit dat ik na 3 maanden emotioneel eten weer terug bij af was werd ik benaderd door de Face Body Bar by Doctors Inc. Zij claimden de oplossing te hebben tegen mijn cellulite. Namelijk een minimaal invasieve behandeling, die vlak onder je huid de schotjes of te wel de steun pilaren met een piep klein mesje los snijden, zodat het kuiltje in je been of bil verdwijnt. Het apparaat genaamd de “CELLFINA” wat deze behandeling doet werd afgelopen week geïntroduceerd in Europa. Ik mocht proef zitten als ik dat zou willen. Dat klonk natuurlijk wel aantrekkelijk dus ik besloot er voor te gaan.

Afgelopen woensdag was het zo ver. Ik vond het spannend, aangezien het toch kleine mesjes zijn. Aan de andere kant was ik ook blij, omdat de diepe putjes toch wel heel hardnekkig bleken te zijn . Aangekomen in de kliniek werd ik in het lelijkste schaduw licht gezet wat er maar bestaat en werden mijn putjes heel nauwkeurig gemarkeerd. Het waren er iets meer dan drie inmiddels. Ik moest zelfs een paar keer mijn billen bij elkaar knijpen wat ik heel moeilijk vond, omdat ik weet hoe dat er uit ziet. Ik zette me er over heen en kneep m’n billen bij elkaar. Nadat alles was afgetekend werd ik per putje verdoofd. Dit duurde het langst. Het deed niet echt pijn, soms voelde je even een prikje. Daarna kon de behandeling beginnen. Na in totaal anderhalf uur was ik klaar en werd ik ingepakt met een soort maandverband kussens. Uit de kleine gaatjes liep namelijk wat verdovingsvloeistof en bloed. Hierdoor paste ik geen broeken meer, ik heb die avond staan draaien in een baggy broek. Ik kon wel gewoon draaien. Ik liep eigelijk de behandel kamer zo uit en kon weer doorgaan met de orde van de dag. Ik ben wel bond en blauw op het moment maar ik denk dat dit per person verschild. Ik word took erg blauw van het cuppen met mijn MKBM cups Deze behandeling met de cellfina is nu drie jaar getest in de U.S. en blijkt echt de enige echte lange termijn oplossing tegen cellulite te zijn en is dan ook goedgekeurd door de FDA. De tevredenheidsgraad bij vrouwen die behandeld zijn is erg hoog, na twee jaar is zelfs 96% zeer tevreden.

celulitecelullitesfajah billen

Ik ben zelf erg benieuwd naar het resultaat, wat ik over 4 weken met jullie zal delen. voor meer informatie  over de behandeling klik dan hier  Cellfina 

Ik weet dat er mensen zullen zeggen Faj jij overdrijft en hebt bijna niks, Ik moet zeggen ik ben erg perfectionistische als het over mijn benen gaat. Ik wil naar een resultaat dat je onder een TL lamp nog niks ziet en geloof me daar ben ik nog lag niet. Ik heb naast mij  iemand geïnterviewd die de dag voor mij de behandeling heeft ondergaan en overtuigende cellulite had. Dit interview komt ook nog online met haar lelijke TL licht foto;s van voor de benadeling

: