Gastblog: een warm & eiwitrijk ontbijt

//Gastblog: een warm & eiwitrijk ontbijt
Gastblog: een warm & eiwitrijk ontbijt

Project Description

Baby it’s cold outside! Tijd voor een warm en eiwitrijk ontbijt (perfect om af te vallen)
Brr… de winter is dan officieel nog niet aangebroken, maar als de thermometer rond de 0 graden blijft hangen is het wat mij betreft tijd voor een warm en eiwitrijk ontbijt om de dag gezond, voedzaam én met belangrijke bouwstoffen te starten. 
Eiwitten voorkomen dat je in de middag eetbuien krijgt, omdat je lichaam niet wordt blootgesteld aan bloedsuikerpieken- en dalen. (zoals dat bijvoorbeeld bij cruesli het geval is) Hieronder het recept van dit heerlijke ontbijt met de overheerlijke eiwitpoeder van MKBM!
250 ml  amandelmelk
140 gr havermout
Flapjack naar keuze (of chocolade)
Snufje kaneelpoeder
Verwarm 250 ml amandelmelk in een steelpan of 1 1/2 minuut in de magnetron op 800 watt.
Schenk de warme melk in een kom en voeg daar vier grote eetlepels (ongeveer 140 gr.) havermout aan toe. Roer er daarna een schep MKBM 100% Whey Complete doorheen.
Snijd de flapjack in stukjes en roer dit door de havermout, zodat de chocolade lekker kan smelten. Nu hoef je er, als finishing touch, alleen nog maar een klein beetje kaneelpoeder overheen te strooien en klaar is jouw voedzame start van de dag!
Geniet ervan!
Ik ben Elvira Hoksbergen. Naast dat ik mij dagelijks bezighoud met gezonde voeding en creatieve gerechten, motiveer en inspireer ik mensen door middel van healthy food en fitness posts op social media. Heb je vragen aan mij? Stel ze gerust dmv een DM op mijn Instagram

Details

Categories: