fbpx

Het KILLERBODY dieet boek

//Het KILLERBODY dieet boek
Het KILLERBODY dieet boek

Project Description

Yes, het boek is zo goed als af! De laatste handelingen worden nu nog even verricht. Vorige week had ik de laatste fotoshoot voor het boek samen met de kids aan de eettafel.

Ik wil jullie even kort uitleggen wat het boek precies inhoudt. Het begint bij een 12 weken dieet met een trainingsschema voor thuis. Ben je geen sporter? Dan kan je ook gewoon alleen het dieet volgen. Voor de sporters die in de sportschool trainen, zijn er 4 verschillende schema’s gemaakt. Namelijk voor 2, 3 ,4 of 5 trainingen per week. Je kan er dus zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool traint of helemaal niet en dan alleen voor het dieet gaat. Het eerste 12 weken dieet is om af te vallen.

Dieet voor afvallen én voor krachtsporters

Als je niet wil afvallen dan raad ik je af om dit dieet te volgen. Je kan dan het voedingsschema voor sporters uit het boek volgen. Dit is geen dieet, maar een manier van eten die gezond en regelmatig is.

Naast alle diëten en trainingen staat het boek vol informatie over bijvoorbeeld macro’s, cardio, supplementen, foodprep-adviezen en heel veel tips over hoe je het allemaal het beste kunt doen én volhouden. Ik vertel heel veel uit eigen ervaring en deel zelfs mijn foto’s met dikke buik van mijn zwangerschap met jullie. Ik was op zoek naar een foto uit Expeditie Robinson voor in het boek om jullie te laten zien wat dat met mijn lichaam had gedaan. Ik schrok me kapot toen ik deze foto zag!

buik fajah lourens

De vellen van mijn buik hingen er helemaal bij. Ik heb natuurlijk wat vel overschot vanuit mijn zwangerschap, maar als je dun wordt zonder te trainen krijg je dus dit soort situaties. Gelukkig zie ik er nu niet meer zo uit!

strakke buik fajah lourens

Alles is haalbaar!

Voor de meiden die zwanger zijn of net een kind hebben gekregen: er is echt hoop! In mijn KILLERBODY dieet boek ga ik daar ook dieper op in. Zoals jullie weten ben ik dyslectisch en daarom zijn al mijn stukken herschreven door een geweldige schrijfster. Toen ik de afgelopen week alle stukken terug kreeg, stroomde de tranen over mijn wangen. Het is zo mooi en verhelderend geworden. Eindelijk een simpele vertaling voor al die te moeilijke stof. Soms zie je door de bomen gewoon het bos niet meer. Ik heb dit boek voor jullie geschreven.
Daarnaast bevat het de recepten van Nanneke scheurs, de smoothies van Daphne Groothuizen en het voedingsschema en trainingen voor sporters van Wesley van Staveren. Ik denk dat we een super product hebben gemaakt en hoop dat ik jullie allemaal kan helpen je doelen te bereiken.

Houd de website goed in de gaten, want ik verloot binnenkort ook wat uitnodigingen voor de lancering van het KILLERBODY DIEET boek.

Bestel ‘m hier!

Liefs
Faya

Doe jij met mij mee om strak in het lijf te blijven? Word dan nu lid van een van onze online programma’s. Klik hier om lid te worden.

Details

Categories: