fbpx

Maak kennis met Stefan onze nieuwe blogger!

/, MKBM Lifestyle/Maak kennis met Stefan onze nieuwe blogger!
Maak kennis met Stefan onze nieuwe blogger!

Project Description

Hello fanatieke MKBM’ers,

Sinds februari 2017 ben ik als stagiair begonnen bij My Killerbody Motivation en wil mij graag even voorstellen aan jullie!

Inmiddels ben ik 25 jaar oud en bezig met het afronden van de Hbo-opleiding Sport Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor ik hier bij MKBM terecht ben gekomen heb ik nogal wat uiteenlopende keuzes gemaakt, waardoor ik pas op een latere leeftijd aan het afstuderen ben begonnen.

Zo ben ik na het afronden van mijn middelbare-school begonnen aan een reis naar het zuidelijke deel van Afrika. Hier heb ik voor een goede 6 maanden lang rondgereisd door onder andere Zuid-Afrika, Namibië en Malawi. Daarnaast heb ik een Field Guiding cursus gevolgd om mensen te mogen rondleiden in een natuurreservaat zoals Kruger National Park. Gedurende deze reis prachtige dingen gezien en meegemaakt. Indien mogelijk zou ik het eenieder ook aanraden te gaan reizen. Je leert zoveel van de mensen die je ontmoet en op een lange reis ontdek je ook steeds meer hoe jij zelf in elkaar steekt.

Na deze reis ben ik met wat omwegen bij mijn huidige studie terecht gekomen, waar ik sindsdien goed mee aan de slag ben gegaan en veel heb geleerd omtrent sport, voeding en managementvaardigheden. Naast mijn sport gerelateerde studie ben ik altijd actief geweest in verscheidene sporten zoals voetbal, tennis, thai-boxing en momenteel rugby en fitness. Je zou kunnen zeggen dat sporten nogal een groot ding in mijn leven is. Vandaar dat ik hier bij My Killer Body Motivation ook goed op mijn plek zit.

In de komende tijd ga ik mijn eigen blog onderhouden en hier over zeer uiteenlopende onderwerpen schrijven. Met dit blog hoop ik interessante onderwerpen wat beter toe te lichten en mogelijke misverstanden en/of problemen te verhelpen. Spoedig zal ik jullie via de Facebookpagina van MKBM vragen om onderwerpen aan te geven waar jij graag meer over wilt weten! Op deze manier gaan wij een leuk en informatief blog neerzetten.

Ik ben benieuwd naar jullie wensen en jullie zien snel nieuwe stukken online komen!

Sportieve groet,

Stefan

Details