fbpx

Mijn dagelijkse drankje Aloë Vera

//Mijn dagelijkse drankje Aloë Vera
Mijn dagelijkse drankje Aloë Vera

Project Description

De Aloë Vera Clean 9 Detox kuur,  ik schreef er onlangs een blog over. Mijn ervaring was zeker niet negatief  maar mijn conclusie was wel dat het geen afslank middel is. Afslanken doen we door gezond en regelmatig te eten en onder je calorie behoefde te gaan zitten. Niet eten is in mijn ogen nergens goed voor.

Verhoogt vochtinname

Echter voel ik mij wel beter door de kuur en ben ik blij dat ik dit heb mogen ervaren. Aloë Vera heeft zichzelf al bewezen en is erg gezond. Ik bleef het daarom  elke dag drinken. Inmiddels drink ik het een paar maanden en begin ik het resultaat van het dagelijks drinken te ervaren. Ik heb best een zwaar schema elke dag. Normaal gesproken dronk ik veel koffie om op te starten en de dag en soms ook de nachten door te komen. Inmiddels drink ik alleen nog maar koffie in de ochtend voor mijn training als preworkout .Het drinken van Aloe Vera geeft mij meer energie en heeft mij ook weer goed aan het water drinken geholpen. Ik dronk vooraf niet voldoende water. Elke ochtend meng ik Aloe Vera met 600 ml water.

Goed voor de huid

Aloë Vera is ook goed voor je huid en de algehele gezondheid. Ik ben denk ik door het gebruik van Aloë Vera een kilo lichter van geworden. Maar wat vooral opvalt: ik ben iets droger geworden. Dat was eigenlijk niet mijn doel, maar het is zeker wel mooi meegenomen.

Vol energie

Inmiddels kan ik dus zeggen dat ik heel veel meer energie heb en ik heb geen last meer van een opgeblazen gevoel en buik. Ik heb ook weinig last van puistjes en oneffenheden op mijn huid

Nog even de grootste voordelen op een rijtje:

  • Bevat vitamines, mineralen en suikers die zorgen voor meer energie en bevorderen sportieve prestaties
  • Verbetert de opname van voedingsstoffen en vitamines
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Houdt de huid zacht en soepel
  • Verkoelt de huid bij zonnebrand en stimuleert het herstel van de huid
  • Huidzuiverend
  • Vertraagt de gevolgen van het ouder worden

Voor iedereen die de Forever Aloë Vera Gel wil proberen, klik dan hier en kies voor Forever Aloë Drinks en ervaar zelf de voordelen ervan.

Liefs,

Fajah

Wil je naast het gebruik van Aloë Vera ook met me mee sporten? Word dan nu lid van een van onze online trainingsprogramma’s. Klik hier om lid te worden.

Details

Categories: