fbpx

Op een lekkere manier afvallen, hoe dan?!

/, MKBM Lifestyle/Op een lekkere manier afvallen, hoe dan?!
Op een lekkere manier afvallen, hoe dan?!

Project Description

Ja het kan! Je kunt afvallen zonder dat het ten koste gaat van je geluk. Ik begrijp dat het wat zwaarbeladen klinkt maar het liefst vallen we allemaal af zonder er veel voor te moeten inleveren, toch? 5 tips hoe jij op een lekkere manier kunt afvallen.

Tip #1. Het is buiten koud en dit is waar je naar smacht: lekker op de bank, onder een fleecedeken met een grote mok warme chocolademelk. Alle alarmbellen gaan af, chocolademelk =caloriebom. Nope, dat hoeft niet zo te zijn. Stop met het maken van de gangbare, ongezonde chocolademelk als het véél gezonder kan. Doe een schepje chocolade poeder van Casein Pure, in een beker en gooi er water bij. Mix it en doe het vervolgens een minuutje in de magnetron. Jij geniet van je warme chocolademelk en bovendien krijg je gezonde eiwitten binnen die ervoor zorgen dat je geen chipszak leeg eet én dat je spieren zich herstellen. Wow, double win!

Tip #2. Maak een smoothie met niet een overdosis aan fruit, nee. We weten dat fruit gezond is maar wees ook bewust van de hoeveelheid suikers in fruit. Doe een beetje fruit zoals een handje blauwe bessen, spinazie, water en een schepje Vanille eiwitpoeder in de blender. Kies voor Casein Pure vanille omdat je nadien een goed, verzadigd gevoel hebt. Hoe fijn als je niet continu zin hebt in iets lekkers? Met Casein Pure in je smoothie maak je het romiger, smaakvol en je valt ervan af! Vegan? Neem dan de Vegan Protein!

Tip #3. We kennen het allemaal, of het nu een automatisme is of niet, we want food! Begin je dag met MKBM Slimming Poeder  Het is een heel natuurlijk, vegan product en dat maakt het zo betrouwbaar. Het stimuleert de vetverbranding en tot slot: je krijgt minder honger! Yes!

Tip #4. Fruit kan soms zo heerlijk zoet zijn dat het een perfect alternatief is voor die chocolade pepernoten. Waarom dan niet gewoon simpelweg wat fruit als lekkernij? Doe een ananas en een appel in stukjes, meng het met elkaar. Eventueel wat magere kwark toevoegen; delicious!

Tip #5. Je mag ook best toegeven aan je behoefte; zoet en lekker eten. Maar pak het dan wat slimmer aan! Want zoals ik aan het begin aangaf, de combinatie lekker en afvallen gaan prima hand in hand. Denk je dat wij bij MKBM niet houden van heerijk eten? Precies, we zijn een grote zoetekauw maar je kunt ons alles behalve dik noemen. Puur omdat we de juiste producten gebruiken. Verwen jezelf en bak bijvoorbeeld deze heerlijke protein pancakes! Net wat gezonder dan normale pannenkoeken, net zo lekker.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details