fbpx

De 5 benefits van touwtje springen!

//De 5 benefits van touwtje springen!
De 5 benefits van touwtje springen!

Project Description

Bij touwtje springen denk je vast terug aan je jongere jaren. Misschien staan we er niet genoeg bij stil hoe leuk én effectief touwtje springen eigenlijk is. Wij dachten hoogste tijd om de 10 benefits van touwtje springen op te sommen!

#1 Killerbody met touwtje springen
Bij touwtje springen werk je niet aan een bepaalde spiergroep. Nee, touwtje springen is een echte fullbody-workout! Dat is superfijn want met een halfuur touwtje springen ben je dus bezig je gehele lichaam in shape te krijgen, yeah. Je traint uiteraard je schouders en armen door het touw te laten draaien maar ook je buikspieren en je benen tijdens het springen.

#2 Verbrand de calorieën, let it burn!
Wist je dat je maar liefst 980 calorieën verbrandt met één uur touwtje springen? Wow! Yes en natuurlijk verwachten we niet dat je een uur gaat touwtje springen maar als je dit omrekent naar een kwartier zijn dat 245 calorieën! Je weet wat je te doen staat.

#3 Conditie & more
Je zorgt voor versteviging van je spieren, billen, buik, bovenarmen; the total package. Dat je er een Killerbody van krijgt, gaven we bij #1 al even aan. Touwtje springen is bovendien zeer goed voor je conditie, mits je het regelmatig doet.

#4 Iedereen doet mee
Touwtje springen is voor iedereen. Dat maakt het juist zo leuk. Bij alleen het woord ‘cross fit’ haken veel mensen af. Of je nu jong of oud bent, iedereen kan touwtje springen!

#5 Voordelig
Bij sommige workouts moet je continu kosten uitgeven. Als het niet de abonnementskosten zijn van je sportschool dan is het wel zwaardere gewichten voor thuis. Met de aanschaf van 1 touwtje ben je klaar! Let’s go!

Wie gingen jou voor?

Onze eigen superster Doutzen Kroes! Check hier de video.
Boxing legends deden ook aan touwtje springen, zie hier de video.
In deze video
zie je een mega transformatie door touwtje springen, super motiverend!

Heb je nog geen springtouw? klik hier om er een te bestellen.

Details

Categories: