fbpx

Waarom vitaminen zo belangrijk zijn!

//Waarom vitaminen zo belangrijk zijn!
Waarom vitaminen zo belangrijk zijn!

Project Description

Paas actie! Alle MKBM Vitaminen samen voor €45,- in plaats van €52,95! Bestel hier!

Vitaminen ook nuttig voor je sportprestaties!

Om normaal te kunnen functioneren heeft je lichaam van alles nodig. Je kan hierbij alleen al denken aan het ademen, eten en drinken. Uiteraard is dit in essentie wat wij dagelijks nodig hebben om te kunnen functioneren. Wanneer wij deze wat nader bekijken is het duidelijk dat het lichaam de volgende vijf hoofdgroepen nodig heeft: Eiwitten, Koolhydraten, Vetten, Vitaminen en Mineralen. Deze hoofdgroepen dienen allemaal verschillende hoofd functies en zijn verder te splitsen in verschillende vormen. Al deze nuttige stoffen kun je binnenkrijgen door het juiste voedsel te consumeren. Het is bij lange na niet altijd even gemakkelijk om de juiste hoeveelheden van alles binnen te krijgen. Deze verschillende stoffen zijn dus nodig om goed te kunnen functioneren, maar de benodigde hoeveelheden kunnen bijvoorbeeld weer stijgen wanneer jij met regelmaat sport. Vandaar dat het al helemaal lastig kan zijn wanneer jij jouw Killerbody wilt bereiken om genoeg van al deze stoffen binnen te krijgen. Door goed het boek te volgen is het zeker mogelijk. Lukt het je echter niet om alle stoffen uit je voeding te halen? Dan zijn voedingssupplementen de beste keuze voor jou! De volgende voedingssupplementen zijn essentieel en helpen ook nog eens jou sportprestaties te verbeteren. Alle onderstaande voedingssupplementen zijn bij ons te verkrijgen!

Vitamine D

Het is bekend van dat Vitamine D belangrijk is bij botaanmaak. Minder bekend is het belang van Vitamine D voor onze spieren. Het bevordert namelijk de spierontwikkeling en remt het afbreken van de spieren. Een tekort aan Vitamine D zou tot een afname van spiermassa en explosieve kracht kunnen leiden. De dagelijkse hoeveelheid die men nodig heeft is in de loop der jaren vaak veranderd. De aangeraden dagelijkse hoeveelheid is namelijk steeds verder verhoogd. In Nederland is het advies voor volwassenen om tussen de 50-100 mcg per dag binnen te krijgen. Vitamine D kan je verkrijgen uit zonlicht en vis zoals makreel en zalm. Mocht je een tekort hebben doordat je weinig buiten komt of andere redenen, dan is het voedingssupplement een mooie uitkomst. De Vitamine D3 die My Killer Body Motivation aanbiedt bevat maar liefst 75 mcg, dit is de maximaal toegestane hoeveelheid in voedingssupplementen binnen Nederland. Met deze tabletten is werk je het tekort binnen de kortste keren weg!

Magnesium

Magnesium is een zeer belangrijk mineraal voor het menselijk lichaam. Het helpt bij zeer veel verschillende stofwisselingsreacties. Hierdoor bevordert het de opbouw van onder andere eiwitten. Zoals bekend zijn eiwitten essentieel voor het trainen en het groeien van de spiermassa. Naast deze werking zorgt magnesium voor een ontspanning en helpt sneller te herstellen van spierkramp/spierpijn. Heb jij vaak last van kramp in de spieren? Dan is de kans aanwezig dat jij een magnesium tekort hebt. Ook dit tekort is te verhelpen door gebruik te maken van magnesium tabletten.

Omega Health

Van de Omega-3 vetzuren is het bekend dat deze de long en hartfuncties ondersteunen. Wist je echter al dat deze ook helpen bij het sporten? Zo werken deze stoffen namelijk ontstekingsremmend en stimuleert het de vetverbranding in het lichaam. Naast deze lichamelijke pluspunten helpt deze stof jou langer te kunnen focussen. Een kwaliteit die zeer welkom is in veel sporten.

Multivitamine

In je voeding bevinden zich zoals gesteld al enorm veel verschillende vitaminen en mineralen. Vitaminen en mineralen zorgen in het algemeen voor de omzetting van macronutriënten in energie en ondersteunt spierweefsel opbouw en onderhoud. Deze functies zijn van essentieel belang wanneer jij aan je Killerbody werkt. Wanneer jij een actief sporter bent heeft je lichaam eenmaal een grotere behoefte aan verscheidene vitaminen. In dit geval eet je wellicht ook voldoende en zou je het uit de voeding moeten kunnen halen. Toch valt dit vaak tegen, vandaar dat het nuttig is om multivitaminen als voedingssupplement te gebruiken. Door deze manier zorg je ervoor dat je geen tekorten oploopt.

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het binnenkrijgen van de juiste hoeveelheden van deze stoffen? Met het MKBM Vitaminen abonnement zit je nooit zonder de belangrijkste vitaminen. Het is belangrijk om je vitaminen dagelijks in te nemen en niet te vergeten daarom zorgen wij ervoor dat je om de maand een nieuwe voorraad krijg toegestuurd! Jou lichaam verdient toch ook alleen het beste?

Details

Categories: