Body & Mind Guide

Body & Mind

Het is alweer een aantal jaar geleden dat mijn Killerbody boeken uitkwamen. In 2015 was het grote succes van het Killerbody Dieet boek. Dit boek heb ik vorig jaar herschreven naar Killerbody Lifestyle waar ik een hoofdstuk ‘mindset’ aan toe heb gevoegd en afgelopen jaar heb ik er een Luisterboek van gemaakt.

Alles wat erin zat heb ik benut en nu is het tijd voor iets nieuws. Ik heb heel lang nagedacht over wat mijn volgende boek zou moeten bevatten en kwam tot de conclusie dat ik mensen graag een handvat mee wil geven, hoe ze het beste uit hun leven kunnen halen.

Als je succesvol wilt zijn, begint dat altijd bij jezelf. Toch zijn we vaak geneigd anderen de schuld te geven van de dingen niet goed gaan.

Body & Mind Guide

De Body & Mind Guide is de inleiding naar mijn nieuwe boek. Het is een gratis introductie die voor iedereen te downloaden is. Een guide die je bewuster maakt van vastzittende gedachten, overtuigingen en patronen. Door bewust te worden, kan je dingen veranderen. Bewust worden is stap één.

Het enige wat bestaat is het NU, toch zijn we meestal bezig met de toekomst. Door niet aanwezig te zijn in het nu, beleef je het leven niet zoals je zou kunnen. We leven met ons hoofd in het verleden en/of de toekomst. Hierdoor gaat de kwaliteit van je leven achteruit. Mijn missie is om je te laten leven, genieten en te leren voelen. De guide staat voor meer verbinding, succes vanuit vertrouwen en afvallen vanuit geluk.

Samenwerking met Michael Pilarczyk

Ik ben een voorstander van meditatie en stilte wandelingen. Ik gebruik mijn meditaties voor meer rust en om te leren luisteren naar mijn hogere zelf/intuïtie. Door kalmte te creëren in je hoofd en je lijf, zal je je innerlijke stem beter horen. Ik snap dat dit niet voor iedereen even makkelijk is en daarom heb ik speciaal voor jullie meditaties opgenomen en oefeningen gemaakt. Deze kan je vanaf 27 december a.s. beluisteren in de Meditation Moment App. Via deze link ontvang je €10 korting op je jaarabonnement!

Ik ben enorm blij met deze samenwerking met Michael. Ik zal de aankomende tijd meer lessen en meditaties maken en ik hoor graag van jullie, via deze link waar jullie nog meer behoefte aan hebben.