Killerbody lifestyle

Killerbody Lifestyle

Hoe voorkom je dat jojo-effect en zorg je ervoor dat je ook slank en fit blíjft? Het geheim zit in je mindset!

Met de bestseller Killerbody Dieet hielp Faya Lourens al meer dan driehonderdduizend mensen met afvallen en het bereiken van hun eigen killerbody. Veel mensen die het dieet hebben gevolgd vinden het lastig om hun killerbody te behouden. Daarom is er nu deze vernieuwde versie van de iconische klassieker Killerbody Dieet. Killerbody Lifestyle is een remake van Killerbody Dieet met 70% aan nieuwe informatie.

In 12 weken werk je niet alleen aan je lichaam, maar vooral ook aan je mindset. Want geluk zit niet alleen in gewicht. Je leert van jezelf houden, naar je behoeftes luisteren en negatieve patronen doorbreken. Zo val je af, behoud je resultaat en het aller belangrijkste: voel je je gelukkiger.

Nog steeds zit het boek vol oefeningen en voedingsschema’s, maar met meer aandacht voor de mentale kant van het afvallen en vooral ook voor het je lekker voelen in je eigen lijf. Met veel nieuwe informatie over mindset, zelfliefde en vega(n) eten.

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden? Dit boek geeft je alle handvaten om je doelen te behalen!

Bestel Killerbody Lifestyle

Killer Planner

Start vandaag met het plannen van je dromen. Als je het kan dromen kan je het doen. De Killer Planner is uniek door zijn uitstraling, indeling en maandelijkse ruimte voor evaluatie. Hij bestaat uit maand- en weekoverzichten zonder vaste data. Je kan de data zelf invullen. De planner heeft maandelijkse opdrachten voor meer focus en bewustwording. De Killer Planner helpt jou te motiveren en te inspireren om je doelen te behalen.

De Killer Planner helpt jou te motiveren en inspireren om je doelen te behalen. Planner heeft week- en maandoverzichten en een jaarplanning zonder data. Daarom kun je altijd beginnen. Elke maand kun jij evalueren en nieuwe doelen bepalen. Er is ruimte voor persoonlijke notities en je kunt een persoonlijke moodboard maken. Tevens bevat de Killer Planner motivatie quotes en opdrachten om jou inzichten te geven.

Killer Planner is de handleiding om al je persoonlijk en zakelijke doelen te verwezenlijken.

Bestel De Killer Planner

De Cellulite Guide

Fitgirl Faya Lourens is terug! Na het succesvolle e-book verschijnt in januari 2019 de fysieke editie van ‘De Cellulite Guide’ met 60 extra pagina’s.

De Cellulite Guide van Faya Lourens is een 8-wekendieet en dé ‘no-nonsense’ guide die jou in helpt met het verminderen van cellulite en, in sommige gevallen, naar een cellulite-vrij bestaan!

Alle bestaande behandelingen tegen cellulite worden in deze guide onder de loep genomen en alle feiten en fabels worden op een rijtje gezet. Verlies 1 kilo per week met de voedingsschema’s inclusief lekkere, zuivelvrije recepten en handige boodschappenlijstjes. Ook bevat de guide een 8-weken trainingsprogramma voor thuis en in de gym.

Bestel De Cellulite Guide

Killerbody Dieet

In het rijk geïllustreerde Killerbody Dieet, helpen Faya Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!

Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema’s, trainingsschema’s inclusief stap-voor-stapfoto’s en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben!

Faya is met haar website en Instagramaccount @mykillerbodymotivation in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.

De laatste druk van het Killerbody Dieet is uitverkocht en deze komt niet meer op voorraad. De remake van het Killerbody Dieet is het boek Killerbody Lifestyle. Pre-order Killerbody Lifestyle hier!

Killerbody 2: Receptenboek

Killerbody 2 is de perfecte aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet van Faya Lourens. Het boek bevat 100 slanke en snelle recepten die snel op tafel staan en volledig Killerbody-proof zijn. Klaar om van jouw killerbody een lifestyle te maken? Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. Inclusief duidelijke instructies over het berekenen van jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Download het weekschema
Bestel Killerbody 2

Killerbody 3: Back in Shape

Dé fit queen van Nederland, Faya Lourens, helpt je met deze raadgever om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen. Met tips voor de tijd tijdens en ná de zwangerschap geeft Faya antwoord op de online meest gestelde vraag hoe je snel weer je oude figuur terugkrijgt. Een raadgever met trainings- en voedingsschema’s, lekkere recepten voor het hele gezin en gezonde opvoedtips voor kinderen.

Bestel Killerbody 3

Deel dit met je vrienden!