VOEDING

Mag ik helemaal niks lekkers meer eten?

Nee! Nooit meer!

Geintje.. Natuurlijk wel. Als dit in je macro’s past en je weet het goed te verdelen in je eetpatroon is er geen rede waarom dit niet zou mogen. Wel is het verstandiger om  gezonde te eten. Dit is altijd beter dan geraffineerde suikers. Vind al het lekkers hier!

 Heb ik zekerheid dat ik afval?

Afvallen heeft niet alleen te maken met trainen. Voeding is ook een heel groot onderdeel van het traject afvallen. Hier vind je een tabel waar je jouw dagelijkse calorie behoefte kan berekenen.

Let je goed op je eten (genoeg eiwitten, niet te veel vetten/koolhydraten, ect.) en train minimaal 3x in de week.

Word je van koolhydraten dik?

Via deze link kan je alles lezen over koolhydraten.

Hoe vaak moet ik eten per dag?

Dit is persoonsgebonden. Ik vind het lekker om de gehele dag door kleine porties te eten. De andere wil liever 3 maaltijden. Zolang je maar aan je dagelijkse caloriebehoefte voldoet en dit niet overschrijd.

Hoe maak ik een persoonlijk eetschema?

Via deze link help ik je op weg!

Hoe kan ik mijn calorieën tellen?

Hier gebruik ik zelf een handige app voor, deze heet “Fatsecret” en is te downloaden in de App Store voor Apple gebruikers en in Google-Play voor Android gebruikers.

Als ik goed sport, maar niet zoveel op mijn eten let, val ik dan nog steeds af?

Nee, voeding is 80% en sporten 20%. Dit geldt bijna voor iedereen.

BLESSURES

Als ik geblesseerd ben, hoelang moet ik wachten tot herstel?

Dit ligt aan de soort blessure en aan de ernst hiervan. Bezoek een fysiotherapeut of arts voor het beste advies.

Kan te veel trainen slecht zijn voor je lichaam?

Ja, rust is ook een belangrijk onderdeel van het proces trainen. Ze zeggen “no pain, no gain”. Dit klopt, maar luister goed naar je lichaam en leer vooral je lichaam kennen. Rust zorgt voor het herstel van de spieren. Door een goede balans te vinden tussen rusten en trainen zal je het beste resultaat behalen.

Als ik geblesseerd ben, kan ik dan alle oefeningen doen?

Nee, als je geblesseerd bent kan je het beste een fysiotherapeut bezoeken en om zijn/haar advies vragen. Afhankelijk van welke blessure je hebt en de ernst ervan, kan je bepaalde oefeningen niet.

Kan ik shakes drinken?

Ja, past dit binnen je macro’s is het een uitstekende aanvullende voeding. Let wel op dat je de juiste shakes drinkt. Laat je hier goed over informeren.

TRAININGEN

Hebben jullie ook trainingsschema’s?

Ja, je kunt de online trainingen via deze link vinden: https://mykillerbodymotivation.com/online-trainingen/

Na hoe lang zie je verschil aan je lichaam?

Je ziet jezelf elke dag en het is lastig om dan echt progressie te zien, het gaat altijd met kleine beetjes. Het beste om resultaat duidelijk te zien is om een voortgangsfoto te maken. Bijvoorbeeld elke week. Als je dan week 0 naast bijvoorbeeld week 8 houdt, zie je een duidelijke voorgang.

Wil je jouw voorgang met MKBM delen? Mail jouw voortgangsfoto naar info@mykillerbodymotivation.com met je persoonlijke ervaring en misschien plaatsen wij een blogje over jouw resultaat om zo nog meer mensen te motiveren!

Hoe houd ik mijn motivatie hoog?

Zorg vooral dat je een doel hebt. De één wil een blokjes buik, de andere een platte buik. De ene wil triceps, de andere biceps. Zorg dat je een punt hebt om naar toe te werken. Motivatie is een mentale kwestie. Zorg niet dat je in een neerwaartse spiraal terecht komt. Als je één dagje training overslaat, hou het ook bij één dagje. Twee wordt vaak drie en vier wordt vaak een week (of twee). Dit is natuurlijk persoonsgebonden en telt niet voor iedereen.

KILLERBODY DIEETBOEK

Ik twijfel tussen twee verschillende lichaamstypes welke moet ik kiezen?

Als je twijfelt tussen twee verschillende lichaamstypes kies dan het lichaamstype die het meest overeenkomt met jouw lichaamskenmerken.

Hoeveel calorieën zitten er in één gram eiwitten, koolhydraten en vetten?

  • 1 gram eiwitten = 4 calorieën.
  • 1 gram koolhydraten = 4 calorieën.
  • 1 gram vetten = 8 calorieën.

Welke whey moet ik gebruiken tijdens het Killerbody dieet?

Whey bevat, ondanks de verschillende merken, vaak dezelfde bestandsdelen. Het merk whey dat je gebruikt zal niet van invloed zijn op jouw resultaat.

Welke smaak whey moet ik gebruiken?

Het maakt niet uit welke smaak whey jij tijdens het dieet gebruikt. De samenstelling van de whey is per smaak verschillend, maar dit is niet van invloed op jouw resultaat.

Waar moet ik whey mee mengen?

Whey kun je aanmengen met melk en water. Gezien het aantal calorieën dat melk bevat wordt geadviseerd alleen water te gebruiken.

Welke caseine eiwit moet ik gebruiken tijdens het Killerbody Dieet?

Caseine eiwit bevat, ondanks de verschillende merken, vaak dezelfde bestandsdelen. Het merk caseine eiwit dat je gebruikt zal niet van invloed zijn op jouw resultaat.

Welke smaak caseine eiwit moet ik gebruiken?

Het maakt niet uit welke smaak caseine eiwit jij tijdens het dieet gebruikt. De samenstelling van de caseine eiwit is per smaak verschillend, maar dit is niet van invloed op jouw resultaat.

Waar moet ik caseine eiwit mee mengen?

Caseine eiwit kun je aanmengen met melk en water. Gezien het aantal calorieën dat melk bevat wordt geadviseerd alleen water te gebruiken.

Hoeveel gram whey/ caseine eiwit moet ik gebruiken?

Geadviseerd wordt per shake 30 gram te gebruiken.

Welke supplementen moet ik gebruiken?

Welke supplementen er zijn en waarom jij deze moet gebruiken staat vermeld in het boek (pagina 76). Standaard wordt geadviseerd één multivitaminen, BCAA, visolie en vitamine D te gebruiken.

Wanneer moet ik supplementen gebruiken?

1 x daags bij het ontbijt.

Ik lust iets niet, of ik ben allergisch voor bepaalde producten die in het dieet staat vermeld. Met welke voedingsmiddelen kan ik deze producten vervangen?

Lust je iets niet of ben je allergisch voor bepaalde producten dan kun je de producten vervangen door producten die op de variatielijst (pagina 197) staan vermeld.

Let op: vervang een eiwitproduct voor een ander eiwitproduct van ongeveer dezelfde hoeveelheid (gram/ml). Het is niet de bedoeling dat je bijvoorbeeld een eiwitproduct vervangt voor een koolhydraatproduct.

Wat is de duur van de fase van het dieet en de training?

Elke fase van het dieet en de training heeft een duur van 1 maand.

Wanneer start ik met het afslankdieet?

Heb je een vetpercentage van 24% of hoger dan is het afslankdieet geschikt om jouw doel te bereiken. Wil je jouw vetpercetage weten? Reken je vetpercentage hier uit. Ben je na het volgen van het afslankdieet op je streefgewicht dan kun je met fase 1 van het afslankdieet op gewicht blijven.

Heb je na het volgen van het afslankdieet je streefgewicht nog niet bereikt? Herhaal fase 2 en 3 van het afslankdieet. Let op het dieet voor gevorderden (pagina 60) van het boek is geen opvolging van het afslankdieet om verder af te vallen.

Ben je voldoende afgevallen en wil je strakker of gespierder worden dan kun je overstappen naar het dieet voor gevorderden (pagina 60). Bij het dieet voor gevorderden is het van belang dat je 4 a 5 dagen in de week intensief traint om de opbouw van vet zoveel mogelijk te beperken.

Wanneer start ik met het dieet voor gevorderden?

Wil je strakker en gespierder worden en is je vetpercentage lager dan 24% dan volg je het dieet voor gevorderden. Wil je jouw vetpercetage weten? Reken je vetpercentage hier uit. Bij het je het dieet voor gevorderden is het van belang dat je 4 a 5 dagen in de week intensief traint om de opbouw van vet zoveel mogelijk te beperken. Na het volgen van het dieet voor gevorderden kun je met fase 1 van het dieet voor gevorderden op gewicht blijven.

Druk fouten

In de eerste, tweede en derde druk van het boek is er een kleine schoonheidsfout gecontacteerd. Sommige oefeningen in het boek bevatten verkeerde aantal sets/herhalingen. Op de eerste pagina (pagina 84, 96 en 108) van de fases staat de juiste informatie.

Koop je het boek vanaf 25 april in de boekwinkel of op bol.com dan is het boek een tweede, derde of vierde druk. De tweede en derde druk ontvangen een flyer met de juiste informatie bij aanschaf van het boek. Bij de vierde druk zijn alle fouten aangepast en ontvang je geen flyer.