Podcast afl. 1: Fajah en Tila Pronk over relaties

Waarom trek ik mannen aan die ik vervolgens omverblaas, terwijl mijn diepste verlangen verbinden is? Ben ik bang voor die echte connectie? Wil ik die eigenlijk wel? Durf ik mezelf in de armen van die man te laten vallen of behoud ik liever de controle? Komt het door mijn onveilige hechting en zo ja, wat staat me te doen om het op te lossen? Dit en meer onderzoek ik in mijn podcast ‘Fajah Onderzoekt: De Liefde’.

In deze eerste aflevering ga ik in gesprek met relatiewetenschapper en universitair docent Tila Pronk. Tila promoveerde met het onderzoek naar waarom sommige mensen beter in staat zijn een langdurige liefdesrelatie aan te gaan dan anderen.

Tijdens deze podcast onderzoek ik de vraag: ‘Waarom zijn sommige mensen minder goed in staat een liefdesrelatie te behouden dan anderen?’ Wat zijn de verschillen en kan je het oplossen? Ik duik de wetenschappelijke én spirituele kant in van dit onderwerp en ga in gesprek met verschillende gasten, waaronder: Tila Pronk (relatiewetenschapper), Eveline Stallaart (seksuoloog), Judith Yntema (psycholoog), Juriaan Galavazi (arts & coach), Els van Steijn (systeemcoach), Maarten Oversier (reïncarnatietherapeut), Michael Pilarczyk en Cindy Koeman (over hun huwelijk).